Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εργαζόμενοι της Ηλεκτρομηχανικής πιάνουν δουλειά στο Νοσοκομείο της Κύμης και στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου – Βγήκε η προκήρυξη για 41 άτομα

Μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2018, δύο μήνες από τώρα, έχουν προθεσμία οι απασχολούμενοι με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην εταιρία με την Επωνυμία «Ηλεκτρομηχανική Κύμης ΕΠΕ»,  να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση- υπεύθυνη δήλωση στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για να μεταφερθούν σε ειδικό όπως αναφέρει η προκήρυξη που βγήκε σήμερα, έντυπο, καθορίζοντας την σειρά των θέσεων που επιθυμούν να μεταφερθούν από το σύνολο των θέσεων της εκπαιδευτικής τους βαθμίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να γίνει αυτό, ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Κύμης, Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, είχε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες από την ώρα που πληροφορήθηκε ότι οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρομηχανικής μπορούν να απορροφηθούν σε φορείς υγείας και να αμείβονται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, για να πάρει προσωπικό στο Νοσοκομείο της Κύμης ενώ είχε μεριμνήσει μέσα από μία μελέτη που κατέθεσε στο Υπουργείο για την απορρόφηση εργαζομένων και στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου. Έκανε μία αιτιολογική έκθεση για να πάρει όσο γίνεται περισσότερα άτομα.

Από τους 50 εργαζόμενους, θα απορροφηθούν 28 στο Νοσοκομείο της Κύμης και 13 στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου. Σύνολο 41. Και θα απασχοληθούν στην Καθαριότητα, ως βοηθοί μαγείρων, τραπεζοκόμοι, οδηγοί, φύλακες, εργάτες κτλ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΩΖ6Χ465ΧΘΨ 4ΦΗ 1 1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΩΖ6Χ465ΧΘΨ 4ΦΗ 1 2

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΩΖ6Χ465ΧΘΨ 4ΦΗ 1 3

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 02:55

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr