bannernew5

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου αποκαλύπτει τα σχέδια για το Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης - Τι δήλωσε για τις προθέσεις της οικογένειας και το νέο γήπεδο στην Κύμη

Με αποκλειστικές δηλώσεις για το μέλλον της ομάδας που κατάφερε μέσα σε 6 χρόνια να σημειώσει 6 διαδοχικές νίκες φτάνοντας στην Α1 Κατηγορία και τα σχέδια της οικογένειας Θεοδώρου για τον Γυμναστικό Σύλλογο της Κύμης, μίλησε το πρωί της Τρίτης 12 Ιανουαρίου στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, ο Πρόεδρος της Ομάδας της Κύμης και Αντιδήμαρχος Δ.Ε Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Μία ομάδα που έγραψε την δική της ιστορία στο μπασκετικό βιβλίο έκλεισε ένα κύκλο με τα νέα σχέδια του επιχειρηματία Αλέξανδρου Θεοδώρου να είναι έτοιμα να πάρουν σάρκα και οστά και να ακουστεί και πάλι το πρώτο σφύριγμα του τζαμπολ, αυτή τη φορά στο καινούργιο γήπεδο της Κύμης, με την ιστορική ομάδα να επιστρέφει στο φυσικό της περιβάλλον. Ένα έργο για το οποίο ο Αντιδήμαρχος Κύμης τρέχει, έχοντας στα χέρια του τις μελέτες, προκειμένου να βρει χρηματοδότηση.

«Το να παίζει μία ομάδα στην Α1 Κατηγορία απαιτεί να είναι εταιρία» είπε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα δεν πουλήθηκε. «Πουλήθηκε η εταιρία και όχι η ομάδα», μας δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αφορμή για αυτή την κουβέντα με τον σημερινό Αντιδήμαρχο και επι σειρά ετών Πρόεδρο της ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου της Κύμης, στάθηκε ένα αφιέρωμα του basketblog.gr το οποίο προκάλεσε συγκίνηση όχι μόνο στους Κουμιώτες που είδαν αυτή την ομάδα να απογειώνεται μέσα σε λίγα χρόνια, αλλά και σε όλους αυτούς που ταξίδευαν από άλλες περιοχές προκειμένου να απολαύσουν πλούσιο θέαμα.

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης είναι ένα παιδί το οποίο η οικογένεια μου και με μένα μπροστά και φυσικά τον πατέρα μου που ήταν από τους στυλοβάτες σ αυτή την προσπάθεια. Και φυσικά όλη την οικογένεια. Δεν ξεχωρίζω κανέναν, καταφέραμε αυτό που λίγοι μπορούσαν να καταφέρουν» δήλωσε ο κ. Θεοδώρου και συνέχισε:

«Με την έναρξη της νέας χρονιάς, το 2021, ένα μεγάλο αθλητικό μπλογκ έκανε μία αναφορά σε ομάδες οι οποίες περάσανε και άφησαν κάτι. Και η πρώτη ομάδα ήταν ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης. Από κει και πέρα η απόφαση της οικογένειας να θέσει σε αναστολή τη δραστηριότητας της ομάδας ήταν καθαρά όλα αυτά που ζούσα εγώ για αρχή μέσα στα συμβούλια του ΕΣΑΚΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών).»

Ο κ. Θεοδώρου στη συνέχεια τόνισε ότι μέσα από την συμμετοχή του στα Δ.Σ της ΕΣΑΚΕ τότε, δεν έβλεπε να αλλάζει κάτι. Και συγκεκριμένα να δεν έβλεπε «φως στο τούνελ» σε ότι αφορά την οικονομική στήριξη των ομάδων που για να κρατηθούν στις υψηλές θέσεις έχουν υπέρογκα έξοδα που με τα σημερινά δεδομένα, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

«Έτσι πήραμε την απόφαση να αναστείλουμε τη δράση της. Τα μηνύματα που έλαβα τόσο από φίλους αλλά και από κόσμο που ασχολείται χρόνια με το μπάσκετ, ήταν ό,τι έχω κάνει την καλύτερη επιλογή» είπε ο κ. Θεοδώρου, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα δεν έχει πουληθεί!

«Έχει πουληθεί η εταιρία! Η ομάδα σαν ομάδα υφίσταται. Είμαι Πρόεδρος και θα παραμείνω Πρόεδρος» τονίζει και ανοίγει τα χαρτιά του για πρώτη φορά στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm αποκαλύπτοντας τις προθέσεις της οικογένειας να βάλει στο παιχνίδι και πάλι το Γυμναστικό Σύλλογο της Κύμης. Ο κ. Θεοδώρου επισημαίνει πως αν η Κύμη είχε γήπεδο η ομάδα θα ήταν ενεργή στον τόπο που την ανέδειξε.

«Στόχος της οικογένειας είναι όταν με το καλό γίνει το γήπεδο, να επιστρέψει η ομάδα στην Κύμη και να είναι ενεργή. Πονάμε που δεν υπάρχει. Πονάμε που δεν δίνουμε αυτή τη χαρά στον κόσμο αλλά πρέπει και ο κόσμος να καταλάβει ότι όλο αυτό ήταν δαπανηρό και χωρίς ανταπόκριση» μας δήλωσε αποκλειστικά, ο κ. Θεοδώρου.

Ο Αντιδήμαρχος της Κύμης εκτός από τις προθέσεις του για επαναφορά της ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, στην έδρα της, μίλησε και για τις ενέργειες που ο ίδιος κάνει όλο αυτό το διάστημα προκειμένου η Κύμη να αποκτήσει ξανά κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

«Θεωρήσαμε σα δημοτική αρχή ότι θα πρέπει να πάμε σε κάτι καινούργιο. Έχουμε ήδη μελέτη έτοιμη. Αυτό το εγχείρημα που πήγαμε να κάνουμε σε πρώτη φάση, λόγω του ότι το ποσό για την κατασκευή αυτού ήταν υπέρογκο, και μετά από την συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης που είχαμε με τον Υπουργό, δεν μας επιτρέπει να αγγίξουμε ένα τέτοιο ποσό, όταν η Κύμη έχει και άλλες ανάγκες» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος και συνέχισε: «Κάνοντας και πάλι μία συνάντηση με το δήμαρχο και την Τεχνική Υπηρεσία, προχωράμε σε μία ανασύνταξη της μελέτης προκειμένου να προσαρμοστεί σε ένα έργο για το οποίο θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε και τη χρηματοδότηση για την άμεση υλοποίηση του».

Το γήπεδο θα γίνει στον χώρο που είναι το κατεστραμμένο κλειστό γήπεδο της Κύμης. Όπως δήλωσε αποκλειστικά στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm ο Αντιδήμαρχος προχωρούν ήδη στις άδειες και τις εργασίες κατεδάφισης του γηπέδου αυτού.

Τέλος, η εκτίμηση του Αντιδημάρχου είναι πως αν η κατασκευή του γηπέδου φτάσει μέχρι και 1.500.000€ θα μπορέσουν βάζοντας πλάτη Υπουργείο και Περιφέρεια, όπου με τους αρμόδιους έχει συζητήσει ο κ. Θεοδώρου, να χρηματοδοτηθεί και να ολοκληρωθεί άμεσα.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι το θέμα το κυνηγάω. Το θέμα δεν το αφήνω. Καθημερινά ασχολούμαι. Καθημερινά πιέζω. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν έχω σκοπό να περάσει μία δεκαετία για να έχει η Κύμη γήπεδό. Όμως ασχολούμαι σοβαρά με το θέμα και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα» είπε ο Αντιδήμαρχος.

 

meleti 1 

 

MELETI2

egrafo1

egrafo2

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ 90FM

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 22:49

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr