bannernew5

Τελευταία Νέα

Η Αλεξάνδρα Θαλασσινού υποψήφια Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου με τη δημοτική παράταξη "Δήμος για όλους" – Ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο

Η Αλεξάνδρα Θαλασσινού, υποψήφια δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου με τη δημοτική παράταξη «Δήμος για όλους» ανακοίνωσε τους 27 υποψηφίους του ψηφοδελτίου της. Ρίχνεται στη μάχη των εκλογών έχοντας στο πλευρό της 27 υποψηφίους και εκείνους που την εμπιστεύτηκαν σε αυτή της την επιλογή. Νέο αίμα για το δήμο Κύμης-Αλιβερίου πολλά υποσχόμενο…

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνυποψήφιους-συνεργάτες μου σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα της καθόδου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Με αγάπη για τον τόπο μας, με ισχυρό αίσθημα ευθύνης και βαθιά γνώση των προβλημάτων του Δήμου μας, κατεβαίνουμε δυναμικά στις δημοτικές εκλογές και ζητάμε την ψήφο σας. Για ένα Δήμο που μας αξίζει! Για το Δήμο των πολλών! Προχωράμε δυναμικά» δήλωσε η κα Θαλασσινού.

 58751172 2252111705028862 2760691204185128960 n

 

 

Σύντομο βιογραφικό της υποψήφιας δημάρχου Αλεξάνδρας Θαλασσινού

H Αλεξάνδρα Θαλασσινού γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1985 στο Αλιβέρι. 
Έχει Πτυχίο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά ( κάτοχος Proficiency ), Γαλλικά ( DELF 1er Degre) και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές (European Computer Driving License (Core Certificate), Microsoft Office Specialist στο Microsoft Word, κ.α.) 
Έχει Δίπλωμα Α΄ , Β΄ και Γ΄ Θεωρίας της Μουσικής (Dictee και Solfege) και Αρμονίας.
Από το 2009 εργάζεται ως μόνιμη δασκάλα, ενώ νωρίτερα είχε εργασθεί ως αναπληρώτρια. Έκανε πρακτική άσκηση (εξατομικευμένη διδασκαλία) σε μαθητές με διαγνωσμένες μαθησιακές δυσκολίες κατά το 3ο έτος των προπτυχιακών της σπουδών.
Από το 2012 μέχρι σήμερα έχει οργανική θέση στο 3θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βέλους. Έχει διατελέσει προϊσταμένη για 7 συνεχόμενα σχολικά έτη στο 2θέσιο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βέλους.
Έχει παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια, ενώ έχει συγγράψει Μεταπτυχιακή εργασία στη Διδακτική των Μαθηματικών με θέμα «Ερμηνεία βασικών στατιστικών εννοιών με τη χρήση μοντέλων της Φυσικής». 
Συμμετείχε ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής στην 5η Διεθνή Διημερίδα Διδακτικής Μαθηματικών που διοργάνωσε το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. του Παν/μίου Κρήτης.
Ως προπτυχιακή φοιτήτρια, συμμετείχε στο 5th European Summer University στην Επιστημολογία και Ιστορία της Διδακτικής των Μαθηματικών που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο του Καρόλου(Πράγα).
Ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Π.Τ.Δ.Ε. συμμετείχε στη Novembertagung on History of Mathematics που συνδιοργάνωσαν τα Παν/μια της Κοπεγχάγης και του Ρόσκιλντε.
Έχει διοργανώσει πολλές δράσεις φιλαναγνωσίας στο σχολείο που εργάζεται. με την επίσκεψη συγγραφέων στο χώρο του σχολείου.
Ήταν Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Κύμης από το 2012 έως το 2015 και Πρόεδρος του Δ.Σ. του συγκεκριμένου Συλλόγου από το 2016 έως σήμερα. Ως Πρόεδρος του Συλλόγου υπερασπίζεται με πάθος τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών και δίνει συλλογικές μάχες κάθε φορά που αυτά καταστρατηγούνται από την εκάστοτε αρχή. 
Ήταν αιρετή αντιπρόσωπος στην 84η, στην 86η Γενική και στην 87η Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
Είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου από το 2016 και έπαιξε βασικό ρόλο ως μέλος της, ώστε να λειτουργήσει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο που έχει ιδρυθεί από το 2007.
Είναι μέλος του τοπικού περιβαλλοντικού κινήματος, του πολιτιστικού-επιμορφωτικού Συλλόγου «Πολιτιστικοί Δεσμοί Κύμης Αλιβερίου» και της χορωδίας της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών (Παράρτημα Αλιβερίου).
Είναι αιμοδότρια στην τράπεζα αίματος του σωματείου εργαζομένων της ΑΓΕΤ Ηρακλής στο Μηλάκι
Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ (Οργάνωση Μελών Κύμης και Αλιβερίου) από το 2013, της συνδικαλιστικής παράταξης Τελευταίο Θρανίο σε πανευβοϊκό επίπεδο, της παράταξης Εκπαιδευτικοί Εν Δράσει σε επίπεδο περιφέρειας και της παράταξης Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς σε πανελλαδικό επίπεδο.
Ασχολείται εντατικά με το θέατρο (συμμετοχή σε διάφορες ερασιτεχνικές παραστάσεις ως μέλος της θεατρικής ομάδας των Πολιτιστικών Δεσμών:
2015: Ματωμένος Γάμος του Φ.Γ. Λόρκα, 2016: Πειρασμός του Γρηγόριου Ξενόπουλου, 2017:Πρόταση Γάμου (Μονόπρακτο του Α. Τσέχωφ), 2018: Λόγου Χάριν (αφιέρωμα στην ελληνική γλώσσα με δραματοποιημένα διηγήματα του Α. Παπαδιαμάντη και της Β. Σολωμού Ξανθάκη, 2019: Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται (αστυνομικό του Ρ. Τομά, ετοιμάζεται για το καλοκαίρι). Επίσης το 2013, έχει παίξει στο Αλιβέρι με τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Κύμης, μονολόγους του Μανιώτη σε συνεργασία με το θεατρικό Εργαστήρι Φτου ξελευτερία
Ανεβάζει παραστάσεις με τους μαθητές και μαθήτριες της, όπως πέρυσι την Κωμοδύσσεια της Μαρίας Κίτρα
Ασχολείται και με τη μουσική (βιολί, μονωδία, συμμετοχή σε συναυλίες με χορωδιακά σχήματα και τη φιλαρμονική ορχήστρα): 2015:Αφιέρωμα στον Β. Τσιτσάνη, 2016:Αφιέρωμα στη Σ. Μπέλλου, 2018: Αφιέρωμα στη Σ. Χασκίλ, αφιέρωμα στο Πολιτικό Τραγούδι, ενώ με τη χορωδία της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών : 2015: Καταχνιά (του Χ. Λεοντή), 2017: Αφιέρωμα στον ιερέα παπα-Γιώργη με ανάγνωση από το ημερολόγιό του στο αλβανικό μέτωπο καθώς και ρεμπέτικα του πολέμου, 2018: Επιτάφιος των Γ. Ρίτσου-Μ. Θεοδωράκη και απόσπασμα από τις Τρωάδες (θρήνος της Εκάβης με χορικό) στο Αλιβέρι, 2019: Επιτάφιος σε όλες τις πρωτεύουσες της Στερεάς Ελλάδας, 2011: Μήδεια του Μποστ με τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, 2012:Με τα δόντια του Θ. Ουάιλντερ με τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 01:04

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr