Τελευταία Νέα

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου με 6 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Συνεδριάζει στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 27 Οκτωβρίου, κεκλεισμένων των θυρών λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη, το δημοτικό συμβοούλιο Κύμης-Αλιβερίου:

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τροποποίησης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2020
  1. Λήψη απόφασης περί «Αποδοχή ή μη των οφειλών από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις όπως περιγράφονται στην από τον Οκτώβριο του 2020 έκθεση       των ορκωτών ελεγκτών της ΔΗΚΕΠΕΠΟΚΑ».

  3. Λήψη απόφασης περί «Αποδοχή ή μη των οφειλών από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις όπως περιγράφονται στην από τον Οκτώβριο του 2020 έκθεση       των ορκωτών ελεγκτών της Δ.Ε.Π.Α.Τ».

  4.Λήψη απόφασης περί έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης για το έργο: « Ασφαλτοστρώσεις -Τσιμεντοστρώσεις Τ.Κ. Αργυρού».

5.Λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου:

« ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ, ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΟΞΥΛΙΘΟΥ».

6.Λήψη απόφασης περί ακύρωσης των υπ. αριθμ.69/2019 & 126/2019 αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη νέας με θέμα: «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 4/2019 ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ &ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΖΑΡΑΚΩΝ».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 00:03

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr