Τελευταία Νέα

Μπλόκο αγροτών στη Χαλκίδα-Με τους Κελαϊδίτη –Βουρδάνο και Αποστολόπουλο η συνάντηση των αγροτών στη Χαλκίδα- Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας…

Πάνω από 100 τρακτέρ παρατάχτηκαν έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας το μεσημέρι της Πέμπτης. Οι αγρότες απ’ όλη την Εύβοια κατέληξαν με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα στη Χαλκίδα όπου έκλεισαν το δρόμο στη Χαϊνά, έξω από το Περιφερειακό Μέγαρο. Εκπρόσωποι των αγροτών μετά τη μεταξύ τους σύσκεψη, επισκέφθηκαν το χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Κελαϊδίτη, και τους Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρη Βουρδάνο και Κώστας Αποστολόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής.

Οι αγρότες κατέθεσαν τα αιτήματα τους γενικότερα και μία σειρά θεμάτων που αφορούν στην Εύβοια, όπως αντιπλημμυρικά έργα, αποζημίωση ελαιοπαραγωγών κλπ. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας επεσήμαναν ότι σε ότι αφορά τα ειδικά θέματα που αφορούν και την Περιφέρεια θα συζητηθούν εκ νέου την επόμενη εβδομάδα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ως πρώτο θέμα και από κει θα παρθούν και οι όποιες άλλες αποφάσεις για να ασκηθούν πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις με σκοπό να ανταποκριθεί η Κυβέρνηση σε όσα περισσότερα αιτήματα.

Στη συνέχεια οι αγρότες έκανα πορεία με τα τρακτέρ στην πόλη. Να σημειωθεί πως ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός βρισκόταν σε καθορισμένο ραντεβού με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Τριαντόπουλου και τους δημάρχους κ.κ. Τσαπουρνιώτη και Κοντζιά, στο Υπουργείο.

418025016 886198263253324 1288237118163889922 n

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 15:50

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr