100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Παρουσία Γ. Ψαθά-Α.Σοφία ο αγιασμός του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο κτίριο του Παιδικού Σταθμού του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβαστός πατέρας, πατήρ Εμμανουήλ. Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Κ. Γεώργιος Ψαθάς καθώς και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κα Αφένδρα Σοφία.

Μιλώντας στους γονείς και το προσωπικό του Δημοτικού  Παιδικού Σταθμού, ο Δήμαρχος Κ. Γεώργιος Ψαθάς  αναφέρθηκε στο πρόγραμμα εμπλουτισμού του εκπαιδευτικού υλικού που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό του  παιδικού σταθμού. «Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, καθώς και στους γονείς που είναι σήμερα μαζί μας. Θα είμαστε δίπλα τους, σε ό,τι χρειάζονται», είπε.

Η Αντιδήμαρχος Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Προσχολικής Αγωγής και Ισότητας των φύλων Κα Αφένδρα Σοφία, κάνοντας φιλικό χαιρετισμό ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους για την στήριξη τους , τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και το προσωπικό του Σταθμού για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουν στους γονείς και τους μικρούς μαθητές.

Μετά το τέλος του αγιασμού προσφέρθηκε κέρασμα τους παρευρισκόμενους.

Υπενθυμίζεται ότι γίνονται δεκτές νέες αιτήσεις.

1000038085

1000038086

1000038088

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 22:28

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr