bannernew6

Τελευταία Νέα

Αστρολογικές προβλέψεις από 28 ΜΑΡΤΙΟΥ έως 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις απο την Αστρολόγο-Μελλοντολόγο Άλκηστις

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ PANHELLENIC

UNION SCHOOL OF ASTROLOGY RECEARCH

ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ

ΤΗΛ 6977449879 & 6976842543 ΧΑΛΚΙΔA

Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Iστοσελίδα www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα σας δίνετε μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις σας σε θέματα προσωπικά, λόγω της Ν Σελήνης στο ζώδιό σας, γεγονός που ευνοεί τη μαχητικότητα σας και κατ΄ επέκταση θα έχει και ικανοποιητικότερα αποτελέσματα στις επαφές και την γενικότερη επικοινωνία σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τις απαιτήσεις των ημερών αφού Αφροδίτη και Κρόνος στη συνοδό τους δημιουργούν μια αποστασιοποίηση στην έκφραση των συναισθημάτων ιδιαίτερα με φίλους και συναδέλφους. Ο κυβερνήτης σας μην ξεχνάτε πυροδοτεί αλλαγές που δύσκολα θα φρενάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ απαιτητική για σας, κάτω από τη συνάντηση Αφροδίτης- Κρόνου. Έντονες αναπροσαρμογές κι αλλαγές αναπάντεχες θα υπάρξουν αυτή την περίοδο όπου το κλίμα αλλάζει αισθητά, τόσο στη δουλειά όσο και στον περίγυρό σας. Όλα αυτά εν μέσω μιας Ν Σελήνης στο Κριό που το βασικότερο στοιχείο της είναι η παρόρμηση στην έκφραση σκέψης, ανασφάλειας κι ανησυχίας. Ωστόσο, μια νέα σελήνη πάντα υποδηλώνει την έναρξη ενός κύκλου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ, γιατί με τους κατάλληλους χειρισμούς όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές τις μέρες η σκέψη σας θα οδηγηθεί σε κάποια σχέδια που θέλετε να υλοποιήσετε, όμως γρήγορα θα καταλάβετε πως κάτι σας φρενάρει. Η σύνοδος Αφροδίτης- Κρόνου είναι μια όψη περιοριστική που δεν αφήνει χώρο να αναπτύξετε τα όνειρα σας έτσι όπως θέλετε. Παρ΄ όλα αυτά και συγκριτικά με άλλους, έχετε το προνόμιο κάτω απ΄ την όψη που προανέφερα να εξυπηρετηθούν οι θέσεις σας από εξωτερικούς παράγοντες. Η Ν Σελήνη της Παρασκευής δημιουργεί ευχάριστα δεδομένα για την κοινωνική σας ζωή και δίνει το πράσινο φως σε οικονομικές και νομικές  εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με έντονες ανησυχίες. Το κομμάτι σπίτι-εργασία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο κι απορροφά ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας σας. Πρέπει να βάλετε καινούργιους στόχους και να βρείτε λύσεις στα επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα που σας ταλαιπωρούν .Το πλανητικό σκηνικό των ημερών θα βοηθήσει δείχνοντάς σας το δρόμο και τις πιθανές λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν που έχουν αντίκτυπο στα προσωπικά κι οικονομικά ζητήματα. Με την Ν Σελήνη στον Κριό θα υπάρξει κινητικότητα στη δουλειά και προτάσεις που όμως καλό είναι να διερευνήσετε εν καιρώ κι όχι άμεσα.

ΛΕΩΝ

Οι προσωπικές και συν εργασιακές σχέσεις φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα αποκτήσουν ένα αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς η σύνοδος Αφροδίτης- Κρόνου κι Άρη κάνουν πιο έντονη την επιρροή τρίτων και πιο φανερή την επικριτική τους διάθεση. Σκεφτείτε έξυπνα, αξιοποιείστε την επικοινωνιακή σας ικανότητα προκειμένου να ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Η Ν Σελήνη στον Κριό θα επαναφέρει τις ισορροπίες και θα ασχοληθείτε με όσα σας δίνουν ευχαρίστηση. Νέες εξελίξεις σε σχέδια, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα. Αυτό που εσείς έχετε να κάνετε είναι να βγείτε να χαρείτε και να επαναφέρετε την καλή σας διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένοι μου λίγο ακόμα.... κι η ουρά έμεινε. Το φάγατε το ψάρι. Η σύνοδος Αφροδίτης Κρόνου που πραγματοποιείται με την έναρξη της εβδομάδας, ενδεχομένως να φέρει λίγες ακόμα υποχρεώσεις. Ωστόσο, κλείνει ο κύκλος αυτού του απαιτητικού διαστήματος. Ο Απρίλιος έρχεται με ανεβασμένη διάθεση, στρέφοντας τα ενδιαφέροντα σας σε δημιουργικά πράγματα, καθώς, η Ν Σεληνη στον Κριό θα σας βάλει στη διαδικασία να δώσετε προτεραιότητα σε σκέψεις και συναισθήματα. Είναι ίσως η πιο μεστή  περίοδος για να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας θέματα και να ανεφοδιαστείτε κατάλληλα.

ΖΥΓΟΣ

Καθώς ο Μάρτιος δίνει τη σκυτάλη στον Απρίλιο, δίνει και την έμφαση στις αισθηματικές και κοινωνικές σχέσεις με φλέρτ, νέες γνωριμίες που προκύπτουν παρα το αντιφατικό κλίμα των ημερών αυτών. Ωστόσο, οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου, ενδεχομένως να κρύβουν και εκπλήξεις. Η σύνοδος Κρόνου Αφροδίτης στο ξεκίνημα της εβδομάδας απαιτεί υπευθυνότητα απέναντι σε αισθηματικά θέματα για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στην εξέλιξη τους. Ο Απρίλιος ξεκινά με την Νέα Σελήνη στον Κριό, δίνοντας το προβάδισμα στο νέο. Δυναμιτίζοντας παράλληλα την έντονη παρόρμηση που αν μείνει ανεξέλεγκτη θα επηρεάσει δυσμενώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας δημιουργούν βάρος και συναισθηματική κόπωση. Κάτι που δεν σας ταιριάζει καθόλου. Προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά με περισσότερη διπλωματία και λιγότερη επιθετικότητα, αν θέλετε να ενισχύσετε τα δικαιώματα σας Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί έντονα, πολλοί μάλιστα προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε με τα πρόσωπα που σας κρατούν σε απόσταση. Η σύνοδος Αφροδίτης Κρόνου είναι αυτή που απαιτεί διαφάνεια, αρκεί να μην αφήσετε τα αισθήματα να παγώσουν. Η Ν Σελήνη θα φέρει περισσότερες εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και την επιθυμία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μόνο!!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρότι η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Αφροδίτης Κρόνου δημιουργώντας μια σχετική δυσκολία στις αισθηματικές υποθέσεις και την επικοινωνιακή προσέγγιση, αρχίζει σιγά σιγά να καθαρίζει το θολό τοπίο και να απαλλάσσεστε ακόμα κι απ’ τις οικογενειακές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν. Ο Απρίλιος φαντάζει πιο λαμπερός κι αισιόδοξος παρότι τα οικονομικά δεν έχουν αξιόλογη μεταβολή, η άκρως  εξωστρεφής κι επικοινωνιακή Νέα Σελήνη στον Κριό στο ξεκίνημα του Απρίλη εξισορροπεί το αντίβαρο στους ως τώρα περιορισμούς και εύκολα μπορεί να σταθεροποιήσει τις σχέσεις σας και τα ενθουσιώδη αισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως βαρύ. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο που είναι κυβερνήτης σας δημιουργεί ένα στομαχικό βάρος και κατά συνέπεια μια αρνητική διάθεση και στάση. Θέματα οικονομικής ρευστότητας και δυσκαμψίας γεννούν σκέψεις μαύρες που μπλοκάρουν τις κινήσεις και τις προτεραιότητες σας. Την πρώτη μέρα του Απρίλη με την Ν Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, η διάθεση σας θα αλλάξει εντελώς. Θα νιώσετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν το σπίτι κι ότι μπορεί να περικλείει αυτό. Μεριμνήστε γι’ αυτά που θα έρθουν στο προσκήνιο έχοντας απαιτήσεις από σας…Μπορείτε Αιγόκεροί μου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδιαφέρουσες οι μέρες αυτές. Ο ανταγωνισμός μεγάλος σε αισθηματικά κι επαγγελματικά. Το παρασκήνιό ευδιάκριτο, ευτυχώς. Και πως θα μπορούσε να ήταν αλλιώς αφού Αφροδίτη Κρόνος απ’ το ζώδιο σας  σε στενό μαρκάρισμα δεν αφήνουν πρόσφορο έδαφος να εξωτερικευτούν συναισθήματα και πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Αυτή η αίσθηση περιορισμού στις σχέσεις αρχίζει να χαλαρώνει με την πραγματοποίηση της Ν Σελήνης στον Κριό, την Παρασκευή, βοηθώντας να εξωτερικευτούν όσα εμποδίζονταν. Επειδή το επικριτικό στοιχείο θα είναι συνοδευτικό στην επικοινωνία καλό θα είναι η διευκόλυνση που παρέχει η νέα σελήνη να χειριστεί διπλωματικά.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα αυτή ανοίγει την αυλαία της με μια όψη δύσκολη, αφού Κρόνος κι Αφροδίτη έρχονται κοντά κάνοντας τις μέρες που ακολουθούν περίεργες.  Η ανασφάλεια τροφοδοτεί τη σκέψη και κείνη γεμίζει την αισθηματική σας ζωή καχυποψίες. Η πραγματοποίηση της Ν Σελήνης την πρώτη μέρα του Απρίλη στο ζώδιο του Κριού, δίνει νέα πνοή στη ζωή σας, ελπίδα για τα οικονομικά σας, βάζοντας σας έτσι στη διαδικασία να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδα σας. Δεν αποκλείεται να υλοποιήσετε κι έναν προσωπικό σας στόχο μέχρι το Σάββατο, ώστε να εξελιχθεί θετικά μια βαθύτερη επιθυμία 

 

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr