bannernew6

f spanos

spyrou

                                           

Τελευταία Νέα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 5-11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY

RECEARCH-ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ

ΤΗΛ 6977449879 & 6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Iστοσελίδα www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ

Με κάποιες εντάσεις ξεκινά αυτή η εβδομάδα Κριοί μου λόγω της εκρηκτικής Πανσελήνου στις 8/12 κάνοντάς σας να νιώσετε νευρικοί και εριστικοί στη πορεία της. Η συμμετοχή Ποσειδωνα και Άρη δείχνει πως πρέπει να είστε προσεχτικοί στην επικοινωνία, τις συναλλαγές σας και στο παρασκήνιο που επικρατεί γύρω σας. Διατηρείστε χαμηλούς τόνους απέναντι στην επιθετική διάθεση των πολύ κοντινών σας ανθρώπων και δείξτε υπομονή αλλά και ευελιξία ώστε να αποφύγετε τα λεκτικά επεισόδια και τις συγκρούσεις. Μια σημαντική ευκαιρία, μια είδηση καλής διευθέτησης μπορεί να προκύψει με το πέρασμα Αφροδίτης και Ερμή στον Αιγόκερω δίπλα απ’ τον Πλουτωνα ώστε να επωφεληθείτε οικονομικά στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κι ενώ οι διαπραγματεύσεις για τη ρύθμιση των οικονομικών σας Ταύροι μου δίνουν και παίρνουν, οι υποχρεώσεις παράλληλα πληθαίνουν αυτές τις μέρες, με την Πανσέληνο στους Δίδυμους. Είναι μια Πανσέληνος που ταλαιπωρεί, που προβληματίζει. Η δυσαρέσκεια θα είναι έντονη αφού θα κυριαρχεί ασυναρτησία στο περιβάλλον σας. Μην παίρνετε κατάκαρδα ότι ακούτε, αποφύγετε συγκρούσεις κι αντιπαραθέσεις και δώστε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία των δικών σας ανθρώπων. Με το πέρασμα της Αφροδίτης, κυβερνήτη σας στον Αιγόκερω και τη σύνοδο της με τον Ερμή, κάτι καλό φαίνεται στον ορίζοντα κι ελπιδοφόρο. Ωστόσο, ένα θέμα προσωπικό θα έρθει στην επιφάνεια λίγο πριν αφήσει το Τοξότη στο τετράγωνο της με τον Δια, προσεγγίστε το με ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα σας ξεκινά με μεγάλες ταχύτητες που στιγμές γίνονται βασανιστικές κάτω από μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας εκρηκτική στις 8/12 προκειμένου να προλάβετε να διευθετήσετε εκκρεμότητες, επαγγελματικές και προσωπικές. Ο Άρης ανάδρομος από το ζώδιο σας δυσκολεύει την ροή των πράγματων. Η δυσαρμονία του με τον Ποσειδωνα επιβαρύνει κι η συμμετοχή του Δια φορές διογκώνει την ένταση. Εύκολα μπορείτε να παρασυρθείτε σε λόγια βαριά, οι μέρες αυτές και κάτω από τον απόηχο των δύσκολων όψεων μπορεί να φέρουν ραγδαίες εξελίξεις στα προσωπικά και την υπερβολή στις υποσχέσεις. Καλό είναι να μην στηρίζεστε στους άλλους τόσο για την επαγγελματική σας πορεία όσο και για αισθηματικές ή κοινωνικές συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα κλίμα παρασκηνιακό επικρατεί στην αρχή της εβδομάδας που εύκολα μπορεί να παρασύρει σε λάθη και συζητήσεις ανούσιες σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Λίγο πριν την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 8/12, αλλαγές κι εξελίξεις συμβαίνουν με ένα τρόπο σκληρό που δύσκολα μπορείτε να διαχειριστείτε. Μην κάνετε λοιπόν σχέδια για όσα δεν μπορούν να υλοποιηθούν ή καταστάσεις που δεν μπορούν να προχωρήσουν. Ακόμα και στη δουλειά εκεί που συμβαίνουν διάφορες ίντριγκες, καλό είναι να μην βγάλετε συμπεράσματα που θα προδικάσουν ένα αποτέλεσμα κι έτσι ενισχύσετε το βαρύ κλίμα. Μην σας ξεφύγουν τα πράγματα εκτός ορίων, κρατήσετε αποστάσεις από τον οικονομικό πανικό και προστατεύστε τον εαυτό σας αποφεύγοντας όσα σας προκαλούν φόβο.

ΛΕΩΝ

Αρκετά απαιτητική η περίοδος αυτή που διανύετε Λέοντές μου. Πολύ πιθανόν να νιώσετε πως έχετε παραγκωνίσει τις συναισθηματικές σας ανάγκες αυτή την εβδομάδα. Κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει αρνητική διάθεση για να δουλέψετε τα θέματα που πρέπει να λυθούν. Σχέδια, φιλίες και κάθε προγραμματισμός θα επανεξεταστούν κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου στις 8/12.Η σύνοδος Αφροδίτης Ερμή στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει αναστάτωση στις εργασιακές σχέσεις, ακόμα και κάποιες υποχρεώσεις στη δουλειά που ενδεχομένως δεν περιμένατε, όπως και το τετράγωνο Άρη Ποσειδωνα, ίσως να φέρει πικρία. Παρόλο το περίεργο κλίμα που επικρατεί, θα μπορέσετε να ανακάμψετε αφού έχετε την υποστήριξη του Κρόνου .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά μπερδεμένοι θα είστε Παρθένοι μου σχεδόν όλη την εβδομάδα με το στενό σας περιβάλλον κι ένα πρόσωπο μέσα απ’ αυτό θα γίνει η αιτία να σας ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα. Οι συζητήσεις που θα έχετε στην αρχή της θα σας παρασύρουν σε ένα παραλήρημα αναπάντεχο που μπορεί και να έχει κι αρνητικό και θετικό αντίκτυπο. Επαγγελματικά και αισθηματικά ζητήματα θα σας αιφνιδιάσουν κάτω από την δύσκολη Πανσέληνο στους Δίδυμους στις 8/12..ισως κάποιοι από σας εξαπατηθείτε με τον χειρότερο τρόπο. Η Αφροδίτη σώζει προσωρινά την κατάσταση, ανοίγοντας την όρεξη για περισσότερες απολαύσεις, ωστόσο ο φύλακας σας είναι ο Πλουτωνας που στο εξάγωνο του με τον Δια θα βοηθήσει ουσιαστικά τα προσωπικά σας ζητήματα να έχουν ουσία και διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ

Θα ταλαιπωρηθείτε και σεις αναμφισβήτητα φίλοι Ζυγοί με τη σειρά σας, αφού η εβδομάδα που ακολουθεί φέρνει αιφνίδιες καταστάσεις, παρεξηγήσεις, απογοητεύσεις, ματαίωση των σχεδίων σας, μικροατυχήματα για σας που οδηγείτε συχνά ή χειρίζεστε μηχανήματα, για τα οποία και πρέπει να φανείτε προνοητικοί. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε, μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας τους γύρω σας προδικάζοντας καταστάσεις κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 8/12 που εκτός από δύσκολη είναι και επικίνδυνη, έχει ένα χαρακτήρα εγκλωβισμού και παγίδευσης και προκαλεί παρεξηγήσεις κι εκτιμήσεις λανθασμένες. Η σύνοδος Ερμή Αφροδίτης και το τρίγωνο Άρη Κρόνου θα είναι οι όψεις που θα δώσουν χρώμα στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα Σκορπιοί μου είναι απαιτητική για σας, οι υποχρεώσεις στη δουλειά αρκετές κι αυτές είναι που θα σας δημιουργήσουν άγχος τις πρώτες ημέρες, ωστόσο μετα τις 10 θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος διευθέτησης. Η Πανσέληνος στους Δίδυμους στις 8/12 έχει πολύ έντονο χαρακτήρα, πρόσωπα και καταστάσεις θα δοκιμάσουν αντοχές κι ανοχές στις σχέσεις σας μαζί τους. Πολύ πιθανόν κάποιος να θελήσει να σας εκμεταλλευτεί οικονομικά η να σας επωμισει ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Το σκηνικό που διαμορφώνεται σίγουρα δεν θα σας αρέσει αφού ακόμα κι σ΄ ότι χρειαστείτε θα είναι δύσκολο να εξυπηρετηθείτε και σεις έχετε μάθει να μην διαμορφώνονται αιφνίδια τα γεγονότα στην καθημερινότητα σας. Αφοσιωθείτε στα θέλω σας κι απομακρυνθείτε από τις παγίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα φίλοι Τοξότες θα είστε στο επίκεντρο αφού είστε το ζώδιο που επηρεάζεται άμεσα από την Πανσέληνο του μήνα αυτού. Κι ενώ μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια καλή εβδομάδα ο απόηχος θα σας ακολουθεί για μέρες. Με την δυσαρμονία Ηλιου Ποσειδωνα να κορυφώνεται στοχεύοντας και χτυπώντας οικογένεια και σχέσεις με τους γύρω σας, οδηγεί σε ανατροπές σε θέματα διαπροσωπικά ακόμα κι επαγγελματικά. Η θεση του Αρη απέναντι απ΄ το ζώδιο σας δημιουργεί πιεστικές καταστάσεις γι’αυτο αποφύγετε ότι μπορεί να γίνει αφορμή διχόνοιας, μιας δοκιμασίας ή φασαρίας που θα είναι επιζήμια. Το εξάγωνο Δια Πλουτωνα και το τρίγωνο Αρη Κρόνου θα βοηθήσουν την επικοινωνιακή εξέλιξή σας, βέβαια η τάση υπερβολής κι ανασφάλειας μπορούν κάλλιστα να μπλοκάρουν την εύνοια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά έρχονται ξανά στο προσκήνιο μέσα σε μια εβδομάδα που τα προσωπικά θέματα θα σας σας απασχολήσουν εξίσου το ίδιο. Πρέπει να βρείτε ισορροπίες στην επαγγελματική και προσωπική ζωή. Κάτι που μοιάζει πολύ δύσκολο μα όχι κι ακατόρθωτο την παρούσα χρονική περίοδο. Η Πανσέληνος στις 8/12 μπορεί να μην σας αφορά προσωπικά ωστόσο θα λειτουργήσει παράπλευρα, παρασκηνιακά ίσως κι υπόγεια. Με ευκολία θα δώσει πρόσβαση στα άδυτα των συναισθημάτων κουβαλώντας μια δόση κτητικότητας στο διάβα της που μπορεί να δείξει λάθος εικόνα προς τα έξω. Εκκρεμότητες, επιβουλευσεις, θέματα παρελθοντικά θα σας επιβαρυνουν. Το τρίγωνο Άρη Κρόνου θα σταθεί αφορμή να ενισχυθούν οι αντιστάσεις κι η αισιοδοξία που σας λείπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή Υδροχόοι μου δημιουργεί συναισθήματα ανάμεικτα αφού οι πρώτες της μέρες είναι πιο απαιτητικές λόγω προσωπικών θεμάτων και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Κάποια δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν με την Πανσέληνο που δεν μοιάζει να είναι φιλική απέναντι σας κι αυτό προκαλεί την νευρικότητά σας. Προσπαθήστε να είστε μετριοπαθείς και ουδέτεροι στις εντάσεις κι αντιπαραθέσεις που προκύπτουν ακόμα και στις καταστάσεις που απογοητευτικά θα σας εκπλήξουν. Όσο οδεύουμε προς το τέλος της εβδομάδας γίνονται καλύτερα τα πράγματα. Σ΄αυτο θα βοηθήσει το τρίγωνο Αρη Κρονου απ΄το ζώδιο σας φέρνοντας καλές επαφές με εκείνους που σας ενδιαφέρουν, προσδίδοντάς σας ενθουσιασμό ενισχύοντας τις προσδοκίες σε σχέση με το παρελθόν σας!

ΙΧΘΥΣ

Συνεχώς τρέχετε ψαράκια μου, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνετε. Μέσα σ΄αυτή την προσπάθεια εύκολα μπορείτε να παρασυρθείτε σε υπερβολές κι έναν τρόπο ανεξέλεγκτο στα λεγόμενα και τις κινήσεις σας. Άλλωστε, σαν μεταβλητό ζώδιο θα επηρεαστείτε και σεις από την Πανσέληνο της Πέμπτης η οποία επικεντρώνεται στην έκθεση και ταλαιπωρία σας σ΄οτι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Κινηθείτε αργά και σταθερά κρατώντας σιωπηλά όσα θέλετε να ξεστομίσετε. Ωστόσο, τα πάντα μπορείτε να διευθετήσετε αν και θέματα που αφορούν τη δουλειά δεν θα είναι εύκολο αν διασπαστεί η προσοχή σας από την ουσία των πραγμάτων. Η σύνοδος Ποσειδωνα Δια αναπτερώνει τις ελπίδες σας απέναντι στα δύσκολα. Δείξτε κατανόηση και μείνετε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 00:01

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr