100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Σεμνός και ταπεινός ο πρόεδρος πορεύεται αξιοπρεπώς στις εκλογές χωρίς να τον αγγίζει ο ενδοπαραταξιακός πόλεμος που δέχεται!

Ο Βασίλης Μαυρομάτης Πρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο Αυλωναρίου όλα αυτά τα χρόνια πορεύτηκε με αξιοπρέπεια ως αυτοδιοικητικός και γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα αγαπητός εντός και εκτός Αυλωναρίου. Χωρίς έπαρση, μαχητής στα προβλήματα της καθημερινότητας ήταν πάντα εκεί, στην πρώτη γραμμή!

Ποιος θα μπορούσε να συγκριθεί μαζί του; Αναρωτιούνται όλοι εκείνοι που τον έβλεπαν να παρατάει τη δουλειά του και να τρέχει για τα προβλήματα του χωριού. Σήμερα, κάποιοι προσπαθούν να τον μιμηθούν με λάθος τρόπο. Και επειδή όλοι γνωστοί είμαστε σε μία κλειστή κοινωνία, όπως λένε οι χωριανοί του, ο Βασίλης στέκεται στο υψος των περιστάσεων και με αυτοπεποίθηση ρίχνεται στη μάχη του σταυρού, αφήνοντας σε όσους ενδοπαραταξιακά προσπαθούν να μπλοκάρουν την εκλογή του, σ’ αυτό τον εκλογικό μαραθώνιο, πίσω…τη σκόνη του! Γιατί πολύ απλά ο Βασίλης Μαυρομάτης είναι σταθερή αξία για το Αυλωνάρι και δεν παλεύεται εύκολα ούτε στις εκλογές.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 23:42

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr