Τελευταία Νέα

Θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητή του μέσα στο λεωφορείο μαθητής από το ΕΠΑΛ Κονιστρών – Το παιδί κατέληξε στο νοσοκομείο

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στη διαδρομή με το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές από την Κονίστρα στην Κύμη. Μαθητής σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο ίδιος και αναφέρει και η μητέρα του η οποία υπέβαλε μήνυσή στην αστυνομία, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δυο συμμαθητές του μέσα στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Τον γρονθοκόπησε συμμαθητή του για ασήμαντη αφορμή.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο μαθητής που χτύπησε το συμμαθητή του, στη συνέχεια έβρισε και τον οδηγό του λεωφορείου και προσπαθούσε να πάρει από τον οδηγό το λεωφορείο να το οδηγήσει ο ίδιος. Ο οδηγός στην κατάθεση του αναφέρει ότι φοβάται μην τυχόν κάνουν κακό στο λεωφορείο.

Το περιστατικό έλαβε χρόνια πριν 3 μέρες. Ο μαθητής θύμα ξυλοδαρμού, καθόταν στο μπροστινό κάθισμα, όταν για άγνωστο λόγο ο ένας από τους δυο νεαρούς άρχισε να τον χτυπά και ο άλλος τραβούσε βίντεο τη σκηνή. Σταμάτησε ο οδηγός το λεωφορείο στην άκρη και τότε άρχισαν οι νεαροί με την παραβατική συμπεριφορά άρχισαν να απειλούν τον οδηγό.

Μιλώντας πριν από λίγο η μητέρα του θύματος Δήμητρα Π. στο eviakosmos.gr ανέφερε: «Του έριξε κλωτσιά στο πρόσωπο και στο στήθος. Το μάτι του το γλυτώσαμε στο πάρα πέντε. Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων μαθητών δημοτικού στη διασταύρωση των Ανδρονιάνων».

Σε ότι αφορά την αφορμή, η κα Δήμητρα μας αναφέρει ότι ο νεαρός με την παραβατική συμπεριφορά ζήτησε από το παιδί της που καθόταν δυο σειρές πιο μπροστά να κατεβάσει το χέρι του. Εκείνος του απάντησε γιατί να το κάνει αφού δεν τον ενοχλεί. Ο νεαρός λίγο νωρίτερα είχε τσακωθεί με την κοπέλα του και προφανώς ξέσπασε.

Να σημειωθεί ότι πολλά από τα παιδιά τρομοκρατημένα μετά το περιστατικό ζητούσαν να μην ξαναπάνε με το λεωφορείο στο σχολείο. Όσο για τον τραυματισμένο μαθητή, επέστρεψε στο σχολείο κανονικά αλλά με το φόβο να παραμένει όπως σε πολλά παιδιά ζωγραφισμένο στα μάτια του. Η μητέρα του μιλώντας στο Eviakosmos.gr ζήτησε να είναι το παιδί της το τελευταίο που δέχεται επίθεση και να ασχοληθούν οι αρμόδιοι με τα παιδιά που σημειώνουν παραβατικές συμπεριφορές προκειμένου στο μέλλον να γλιτώσουμε τα χειρότερα.

Μετα τη μήνυση που υπέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κύμης, η μητέρα, συνελήφθησαν ο πατέρας του παιδιού που γρονθοκόπησε το μαθητή και οι τρεις ανήλικοι. Ο ένας για σωματικές βλάβες και οι δυο για εξύβριση. Ο πατέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Μετά την αυτόφωρη διαδικασία ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Απορίας άξιο είναι ότι σε επικοινωνία μας χτες το πρωί με τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Κονιστρών Γιώργο Κοντολιός, μας δήλωσε ότι πρόκειται για ασήμαντο περιστατικό.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 14:06

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr