100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Ο Θεοδώρου «άδειασε» το Γλυκό για να καταθέσει στεφάνι στον Οξύλιθο ο «δικός του» Καρτελιάς

Το θέατρο του παραλόγου με εντολή του αντιδημάρχου Κύμης Αλέξανδρου Θεοδώρου στις εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, στον Οξύλιθο.

Παρέκαμψε το δημοτικό σύμβουλο Ταξιάρχη Γλυκό από τον Οξύλιθο και ζήτησε από την Πρόεδρο Κλαίρη Κατσαρή, με την οποία είχε συμφωνήσει 20 μέρες πριν να καταθέσει στεφάνι ο κ. Γλυκός εκπροσωπώντας το δημοτικό συμβούλιο, να το καταθέσει τοπικός σύμβουλος και μάλιστα της αντιπολίτευσης αδιαφορώντας αν ήταν παρών ο δημοτικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγο στο eviakosmos.gr, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή, λίγες μέρες πριν ο Αντιδήμαρχος σε ερώτηση της ποιος δημοτικός σύμβουλος θα καταθέσει ως εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου, συμφώνησε με τη δική της πρόταση να καταθέσει ο δημοτικός σύμβουλος από τον Οξύλιθο Ταξιάρχης Γλυκός.

Αντί για τον κ. Γλυκό, στο παραπέντε, όπως η ίδια μας ανέφερε, ο κ. Καρτελιάς της είπε: «Εγώ το καταθέτω με εντολή Αντιδημάρχου, τέλος».

Τι άλλαξε όμως; Όχι ο κ. Γλυκός χωρίς ο κ. Αντιδήμαρχος να εξηγήσει το λόγο που άλλαξε γνώμη και μάλιστα τελευταία στιγμή και ενώ ήταν ενημερωμένος ο κ. Γλυκός;

«Αδειάζοντας» και την Πρόεδρο Κλαίρη Κατσαρή, ο Αντιδήμαρχος, στο πάρα πέντε, έδωσε εντολή και στην Πρόεδρο να καταθέσει ο τοπικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Βαγγέλης Καρτελιάς, δείχνοντας ασέβεια, όπως μεταφράστηκε η κίνηση του αυτή από τους χωριανούς, στο πρόσωπο του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου, μια τέτοια μέρα.

Με τον κόσμο να διαμαρτύρεται έντονα για ακόμα μία φορά. Μεταφράζοντας τη στάση του αυτή, ως «αντίποινα» στο «ΟΧΙ» που είπε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου, με την επικεφαλής του συνδυασμού Αλεξάνδρα Θαλασσινού, για το θέμα του ακινήτου του Συνεταιρισμού της Κύμης.

«Εγώ είχα ενημερωθεί από την Πρόεδρο κα Κατσαρή και μέχρι χτες το βράδυ αυτό ήξερα. Ό,τι θα κάνω κατάθεση στεφάνου. Μου είπαν ότι διέταξε ο κ. Θεοδώρου να καταθέσει ο κ. Καρτελιάς στη θέση μου. Μάλιστα, γνώριζαν στο χωριό και τους έκανε εντύπωση που σήμερα δεν το έκανα. Τους ενημέρωσα πως ο Αντιδήμαρχος άλλαξε γνώμη…» δήλωσε πριν από λίγο στο eviakosmos.gr ο Δημοτικός Σύμβουλος Ταξιάρχης Γλυκός.

Αλήθεια, ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς, ο οποίος παρακολούθησε την παρέλαση σήμερα στην Κύμη, τα γνώριζε όλα αυτά, διερωτώνται στον Οξύλιθο…

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 22:50

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr