Τελευταία Νέα

Η πρόταση του νέου δημάρχου Σκύρου Κυριάκου Αντωνόπουλου για τους 6 του νέου Δ.Σ του ΣΝΕ πέρασε κατά πλειοψηφία στο Δ.Σ

Όσο και αν πάλεψε με τα κύματα…στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύρου ο απερχόμενος δήμαρχος Νίκος Μαυρίκος δεν κατάφερε να πείσει το σώμα να ψηφίσει την πρόταση του για τη στελέχωση των νέων μελών του Δ.Σ της ΣΝΕ.

Αν και ο κ. Μαυρίκος αξίωνε 3 εκπροσώπους πατώντας πάνω στο ποσοστό που πήρε η παράταξη του την πρώτη Κυριακή, τελικά κατάφερε να βάλει μόνο έναν, τον εαυτό του στα 6 μέλη που προτάθηκαν από την παράταξη του νέου δημάρχου Σκύρου Κυριάκου Αντωνόπουλου ο οποίος στο παραλήρημα Μαυρίκου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έμεινε ψύχραιμος χωρίς να δώσει τροφή για αντιπαραθέσεις. Κάτι που έγινε στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού διαλόγου από τους συμβούλους και της παράταξης του(θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση).

Ο κ. Αντωνόπουλος πρότεινε 6 μέλη από πλευράς δημοτικής αρχής Σκύρου για το νέο Δ.Σ της ΣΝΕ τα οποία ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία από το Δ.Σ που συνεδρίασε την Πέμπτη το απόγευμα στη Σκύρο. Πρόκειται για τους: 1) Κυριάκο Αντωνοπουλο, 2)Κωστή Ιπποκράτης, 3) Γιώργο Ανδρέου, 4)Ιωάννη Ευγενικό, 5)Νικόλαο Μαυρίκο και 6)Κωνσταντίνο Μικέ. Να σημειωθεί ότι τα άλλα τρία μέλη απο τα οποία θα απαρτίζεται το 9μελές Δ.Σ της ΣΝΕ(Σκύρος Ναυτική Εταιρεία) θα ψηφιστούν από τους μετόχους της εταιρείας, στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο παλιό Γηροκομείο στην πλαγιά, στη Σκύρο.

385493543 1797715677315321 7204484758959821937 n

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 08:34

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr