bannernew6

Τελευταία Νέα

Πως ο Μπουραντας εκνευρισε το δήμαρχο Δωριδος για τα σκουπίδια- Γ. Καπεντζωνης: "Ερχεσαι και απειλείς ενώ έλειπες από τις μισές συνεδριάσεις που έγιναν για το θεμα;

"Φοβάμαι πως τα πράγματα έχουν πάρει ένα δρόμο τώρα που ειναι δύσκολο να γυρίσει πίσω και ενδεχομένως να οξύνει περισσότερο τα πράγματα και να έχουμε αντιπαράθεση μεταξύ μας" είπε ο δήμαρχος Κυμης-Αλιβεριου Θανασης Μπουραντας για το θέμα που έχει προκύψει με τα σκουπίδια, στη συνεδρίαση της ΠΕΔ, και συνέχισε: "Γνωμη μου είναι ότι δεν είναι εύκολο να σταματήσει. Γιατί εδώ πήρε μια απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο που στρέφεται εναντίον της απόφασης του Υπουργού, η οποια δινει μια κάποια λύση σε μας,με αυτόν τον τρόπο.Τώρα εμείς, είμαστε υποχρεωμένοι τη Δευτέρα να πάμε στη Θήβα. Αν μας διώξουν, θα πρέπει να κάνουμε κάτι. Δε θα το αφήσουμε έτσι.Επομένως, σας λέω ότι θα δημιουργηθούν ιστορίες. Δεν είναι απλά τα πράγματα."

Με το δήμαρχο Θήβας Γιώργο Αναστασίου, και Αντιπροεδρο του ΦΟΣΔΑ, να σχολιάζει στα λεγόμενα του κ. Μπουραντα:"Να παίξουμε ξύλο,αποκλείεται, μεταξύ μας. Απλά αν πάει φορτηγό έξω από την πόρτα,δε θα μπει.Και γι αυτό φταίνε κάποιοι άλλοι. Με τον κ. Μπουραντα να του απαντά:"Δεν έχω αντίρρηση εγω. Αλλα το πρόβλημα το έχουμε εμείς οι τρεις δήμοι της Ν.Ευβοιας. Και μακάρι ο ΦΟΣΔΑ να το είχε πάρει πιο σοβαρά το θέμα.Να μην κάνει πράγματα έτσι και μετά να μην κάνει ένα χιλιοστό πίσω. Για λόγους εγωιστικους." Με τον δημαρχο Θηβας να απαντά στον κ. Μπουραντα:"Δε θα έπρεπε να το έχετε".

Τα λογια του δημάρχου Κυμης-Αλιβεριου Θανάση Μπουραντα, προκαλεσαν την έντονη αντίδραση των δημάρχων που συμμετέχουν χρονια στο ΦΟΣΔΑ και έχει απασχολήσει πολλάκις  το θέμα των απορριμμάτων και των δήμων που βρίσκονται σε αδιέξοδο σήμερα. Ένας εξ αυτών, ο δήμαρχος Δωριδας Γιωργος Καπετζωνης, ο οποιος απευθυνομενος στον κ. Μπουραντα, ειπε:"Ο ΦΟΣΔΑ ασχολειται με αυτό 3 χρονια. Με αυτο που δεν ασχολειστε εσείς. Τριάντα συνελευσεις και απεχετε. Και μας λέτε εμάς δεν το χειριστηκαμε το θέμα;Είστε τυχεροί που έχετε δυο αποφάσεις. Μια από το ΦΟΣΔΑ και μια από τον Υπουργό. Διαλέξτε!Απειλείς;Έχεις δυο επιλογές. Και απειλείς από πάνω;" Για να του απαντήσει στη συνέχεια ο κ. Μπουραντας:"Νομιζεις! Αδιέξοδο ειναι  η προταση."

Με τον κ. Καπεντζωνη, απευθυνομενος  στο σώμα και κυρίως στον κ. Μποραντα, να επισημαίνει: "Και ο συνάδελφος ο Θανάσης, να πω κάτι εδώ ενώπιον όλων, εχουν γινει 30 συνελεύσεις.Εχουμε έρθει 50 φορές εδώ να βρούμε λύση, κι αυτός που έχει το θέμα, δεν έχει συμμετάσχει ούτε στις μισές." Να σημειωθεί ότι το θέμα δε συζητήθηκε γιατί απουσίαζαν ο Προεδρος του ΦΟΣΔΑ ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα τους επισκεπτόταν το ίδιο απόγευμα και ο κ. Κοντζιας ο οποιος ενω αρχικα ειχε δηλωση παρουσια για απογευματινή συνάντηση για το θέμα, ενημέρωσε λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης, οτι δε θα μπορέσει να παρευρεθεί.Τα πνεύματα ηρέμησαν στη συνεχεια.Καλο θα είναι για μην υπάρχουν εντάσεις, να είναι πιο προσεκτικοί σε όσα λένε καποιοι, έτσι ώστε να μην θίγεται το έργο ανθρώπων που προσφέρουν και μέσα από φορείς όπως είναι ο ΦΟΣΔΑ.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 13:00

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr