Τελευταία Νέα

Βασίλης Χαρμαντάς: Έχει μάθει να παλεύει με τα κύματα…πόσο μάλλον για τα προβλήματα του τόπου του

Όταν επαγγελματικά κάνεις κάτι που χρειάζεται πνευματική διαύγεια, και το κάνεις πετυχημένα όλα τα χρόνια τότε κάπως έτσι λειτουργείς και στην προσωπική σου ζωή αλλά και με ότι καταπιάνεσαι. Ο λόγος για τον Αξιωματικό του Ε.Ν Βασίλη Χαρμαντά. Βιοπαλεστής, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, βλέπει τον τόπο που το μεγαλώνει να μαραζώνει. Καιρός να πάρει θέση πλέον ως γονιός και ως δημότης για να αλλάξει η κατάσταση στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος πολλά υποσχόμενος για τον τόπο του, κατεβαίνει με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Θωμά με τον οποίο τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι σύμβουλοι, έχουν δουλέψει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα πάνω στο οποίο θα μπορέσουν να εξυγιάνουν τις καταστάσεις στο δήμο.

Τα χρόνια προβλήματα με τις διαρκείς διακοπές νερού και μια ΔΕΥΑΚΑ με 9εκ χρέος στη ΔΕΗ, χωρίς καν ρύθμιση, η διαχείριση των απορριμμάτων που ταξιδεύουν εκτός Εύβοιας, η πολυεπίπεδη τουριστική ανάπτυξη του δήμου και βέβαια η επίλυση ουσιαστικών προβλημάτων με τις σχολικές εγκαταστάσεις, όπως το νηπιαγωγείο του Καραβου είναι μερικά από τα θέματα που δεν παίρνουν άλλη αναβολή, όπως ο ίδιος επισημαίνει, έτοιμος να ριχτεί στη μάχη από την επόμενη μέρα.

Στάθηκε στο πλευρό του υποψηφίου Δημήτρη Θωμά γιατί πιστεύει ακράδαντα έχοντας παρακολουθήσει τα δημοτικά συμβούλια και ο ίδιος ότι έχει λύσεις για όλα τα παραπάνω.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 11:59

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr