bannernew6

f spanos

spyrou

                                           

Τελευταία Νέα

Λειτούργησε την Κυριακή πρώτη μέρα το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας- Τι δήλωσαν γιατροί –νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό

Δε θυμίζει σε τίποτα το παλιό. Από εκεί μόνο αναμνήσεις μπορούν κάποιοι να έχουν πλέον καθώς η συρταρωτή πόρτα στην οδό Γαζέπη «ντύθηκε» με ένα πανό που την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020, έγραφε: «Το νοσοκομείο μας λειτουργεί σε νέες εγκαταστάσεις. Περιοχή Βαθροβουνίου- Όπισθεν ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ »

Έτσι, όσοι δεν γνώριζαν και πήγαν πρώτα εκεί έφευγαν στη συνέχεια για το νέο Νοσοκομείο. Στα ΤΕΠ ο Διευθυντής Γιώργος Βλαχογιώργος, γιατρός εντατικολόγος, χωρίς την ιατρική ποδιά βοηθούσε στις τελευταίες λεπτομέρειες. «Είναι αρχή. Πρώτη μέρα σήμερα σίγουρα υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν αλλά το σημαντικότερο έγινε. Είμαστε εδώ και λειτουργούμε πλέον από εδώ. Και να σας αποκαλύψω ότι εκείνα που έφυγαν τελευταία από το παλιό νοσοκομείο ήταν δυο νεογέννητα» είπε στο eviakosmos.gr.

Πρώτη μέρα εφημερία στο νέο Νοσοκομείο για την Αντιδήμαρχο Υγείας του δήμου Χαλκιδέων, γνωστή καρδιολόγο Κάτια Μεγάλου. Τη συναντήσαμε στα έκτακτα και βέβαια κι εκείνη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το νέο χώρο που καλείται πλέον κάτω από άλλες συνθήκες να προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες. « Είμαι πολύ χαρούμενη που όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Εύχομαι καλή αρχή να έχουμε…» δήλωσε στο eviakosmos.gr .

Και ο χειρουργός ορθοπεδικός Δημήτρης Δανομάρας μπορεί να είχε κάνει την τελευταία του εφημερία στο παλιό νοσοκομείο χτες βράδυ αλλά πέρασε μία βόλτα από το νέο νοσοκομείο σήμερα και βέβαια δεν έκρυβε επίσης τη χαρά του για το χώρο που θα εργάζεται με τους συναδέλφους του από δω και στο εξής.

Συντονιστής –Διευθυντής καρδιολογικής κ. Μαντάς επι τω έργω και εκείνος σήμερα στο νέο Νοσοκομείο για να μην τους ξεφύγει και η παραμικρή λεπτομέρεια.

Με το χαμόγελο στα χείλη υποδέχονταν τον κόσμο στα «Έκτακτα» σήμερα δύο γλυκύτατες κυρίες. Πρόκειται για την Προϊσταμένη Γραμματείας ΤΕΠ-ΤΕΙ και ΚΕΦΙΑΠ Ειρήνη Λαλανίτη και την κα Λίνα Μαρμαρά, Γραμματέα στα Τακτικά Ιατρεία.

Μία γροθιά και οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες! Η χαρά της παρέας είναι βέβαια η Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, Κυριακή Σχοινά την οποία επίσης ο φακός του eviakosmos.gr τη «συνέλαβε» να εξυπηρετεί τον κόσμο με το χαμόγελο στα χείλη.

Όλοι έβαζαν πλάτη να τακτοποιηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια, ευδιάθετοι και με το χαμόγελο. Ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr «συνέλαβε» ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό που παρά το φόρτο εργασίας λόγω μετακόμισης έκαναν ένα μικρό διάλλειμα για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ένα όνειρο ζωής για τους Ευβοιώτες ήταν η κατασκευή ενός υπερσύγχρονου Νοσοκομείου στο Νομό που θα διαθέτει ότι είναι απαραίτητο για να μη χάνονται ανθρώπινες ζωές. Όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα είμαστε περήφανοι για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αυτού του Νοσοκομείου που υπερέβαλε εαυτόν προκειμένου να προσφέρει στο συνάνθρωπο με τα όποια μέσα μπορούσε να διαθέτει ένα πολύ παλιό νοσοκομείο.

Όμως δε θα μπορούσε κανείς να μην αναφερθεί στον πρώην Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη που πίστεψε πρώτος στην αναγκαιότητα αυτού του έργου και συνέβαλε τα μέγιστα ακόμα και οικονομικά για να γίνει όπως και του τότε αντιπεριφερειάρχη και νυν Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού. Του πρώην δημάρχου Χρήστου Παγώνη αλλά και της νυν δημάρχου Έλενας Βάκα που και εκείνοι έσπευσαν να ολοκληρωθούν τα συνοδά έργα του Νοσοκομείου.

Το μεγάλο στοίχημα όμως για τη λειτουργία του το κέρδισε ένας και μοναδικός! Και αυτός είναι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης που ότι αγγίζει γίνεται «χρυσός». Και βέβαια δεν περιμένει κανείς αυτό το Νοσοκομείο να λειτουργήσει αμέσως στο 100%. Όμως έγιναν ήδη προσλήψεις σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό περισσότερες από 70 και αναμένονται και 12 επικουρικοί γιατροί. Υπάρχουν 4 εντατικολόγοι και τα καλύτερα έπονται! Καλή αρχή με υγεία για όλο τον κόσμο! Γιατί η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό!

 neon11

 neon2

neon5

neon6

neon10

neon13

neon4

neon15

neon3

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 23:10

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr