Τελευταία Νέα

Θεοδώρου σε Θωμά: «Προσέξτε μην έρθουν οι αστραπές μόνο και δεν είναι καθαρός ο ουρανός εκείνη τη μέρα που θα βγει το πόρισμα…»

Το σλόγκαν του πρώην δημάρχου Δημήτρη Θωμά «Καθαρός Ουρανός αστραπές δε φοβάται…» ως απάντηση στα όσα του καταλογίζουν μετά και την απόφαση της Επιτρόπου που του ζητάει να επιστρέψει στα ταμεία του Δήμου Κυμης-Αλιβερίου χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 180.000€, δε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ούτε στα χρόνια του Γκόρτσου! Ακόμη και τότε πολύ δύσκολα θα μπορούσε να πείσει για το αντίθετο τους δημότες της Κύμης…

Ο κ. Θωμάς το Σάββατο το πρωί, προφανώς φανερά ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου που ανέδειξαν το θέμα, μοίραζε στην Κύμη φωτοτυπίες με υβριστικό περιεχόμενο για συγκριμένα τοπικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν με αυτό. Το κείμενο είχε τίτλο: «Καθαρός Ουρανός αστραπές δε φοβάται…» με τον Αντιδήμαρχο της Κύμης Αλέξανδρο Θεοδώρου που γνωρίζει εκ των έσω όλα όσα καταλογίζονται αλλά και αναμένεται να καταλογιστούν στον πρώην δήμαρχο σε ότι αφορά τα οικονομικά του δήμου επί θητείας του να του απαντά : ««Προσέξτε μην έρθουν οι αστραπές μόνο και δεν είναι καθαρός ο ουρανός εκείνη τη μέρα που θα βγει το πόρισμα…»

Ο κ. Θεοδώρου που έπεσε στα χέρια του η φωτοτυπία του κ. Θωμά σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο  fb:

"12 χρόνια ανιδιοτελούς εργασίας για το καλό του τόπου αυτός και οι συνεργάτες του... Ερχόμαστε 14 χρόνια μετά... Το αποτέλεσμα; Συνέχεια των παρανομιών και τα ταμεία του Δήμου άδεια και φυσικά καταλογισμός μεγάλων ποσών στον πρώην Δήμαρχο λόγω κακής διαχείρισης και παράνομων πράξεων! Για το καλό του δήμου όλα αυτά;;;; Προσέξτε μην έρθουν οι αστραπές μόνο και δεν είναι καθαρός ο ουρανός εκείνη τη μέρα που θα βγει το πόρισμα... Υπομονή κάναμε 12 χρόνια... λέτε να μην μπορούμε να κάνουμε ακόμα λίγους μήνες;;; Καλά τα φεϊγβολάν σου πάντως, καλές και οι στημένες συνεντεύξεις με τον δημοσιογράφο του πενηντάρικου, αλλά δώσε μας και καμία απάντηση επιτέλους και εσύ αφού λες πως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Ποιός πλήρωνε την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και μετά την ήττα σου την διέλυσες;;;" και συνέχισε με νέα ανάρτηση: 

"Επί 12 χρόνια τα λεφτά των λαϊκών αγορών που πλήρωναν οι άνθρωποι των λαϊκών δεν έμπαιναν στα ταμεία του δήμου και ο καταμερισμός των χρημάτων γινόταν με τις ευλογίες της νύφης σου και πρώην αντιδημάρχου Κύμης σε διάφορους που σας έκαναν κάθε είδους εξυπηρέτηση προσωπική και μη, επί 12 χρόνια χωρίς κανένα διαγωνισμό δίνατε τις καντίνες του δήμου σε διάφορους και τα χρήματα φυσικά δεν έμπαιναν πάλι στα ταμεία του δήμου, χρέη σε όποιον μιλάει ελληνικά και κάθε είδους άλλη γλώσσα τα ζούμε τα βιώνουμε, έργα φαντάσματα, απευθείας αναθέσεις της τελευταίας στιγμής και όλες παράνομες, για τα αθλητικά καμία απάντηση, διάφορες απειλές σε κάθε έργο προς εργολάβους και μηχανικούς να βάζουν παραπάνω λεφτά για να βγει και κανένα ψιλό για την ομάδα και όλα αυτά στις πλάτες των δημοτών για το δικό σας καπρίτσιο, για τις διπλές εντολές και για αυτούς που δούλευαν και έπαιρναν τα πεντοχίλιαρα ενώ έπιναν τσιπούρα όλη μέρα καμία απάντηση... Αυτά και άλλα πολλά είναι κατά τα άλλα για εσάς ο όρος της ανιδιοτελούς εργασίας του πρώην και των μισθοφόρων αυλικών του! Κύριοι κάντε υπομονή και μην βιάζεστε! Ο δρόμος είναι μακρύς και δυστυχώς δεν ξέρετε τον προορισμό σας!"

Προφανώς κάτι παραπάνω ξέρει ο κ. Θεοδώρου αναφορικά με το πόρισμα των Ορκωτών Λογιστών για τα οικονομικά του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου επί θητείας Θωμά,  που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. Ένα είναι το σίγουρο πάντως ότι αστράφτει και βροντάει στην Κύμη!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 19:04

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr