Τελευταία Νέα

Στη μάχη των ευρωεκλογών ο Απ. Βαρδακώστας γνήσιος υποστηριχτής του Δημήτρη Τσιόδρα

Μάχιμος και δυναμικός πάντα στις επάλξεις σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες στην Εύβοια, το όνομα του τέως Προέδρου της Νομαρχιακής της Ν.Δ–γνωστού επιχειρηματία Απόστολου Βαρδακώστα παίζει ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση των τελικών αποτελεσμάτων.

Μπροστάρης και για τις ευρωεκλογές ο Απόστολος Βαρδακώστας οργανώνεται χωρίς να χάνει χρόνο. Σήμερα συναντήθηκε με το Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού  Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Νίκο Δημάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων, οι δύο άντρες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της κουβέντας τους σχετικά με τις ευρωεκλοεκλογες, με τον Διευθυντή του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού και υποψήφιο Ευρωβουλευτή με τη Ν.Δ Δημήτρης Τσιοδρας να έχει την τιμητική του.

Ο Απόστολος Βαρδακώστας είναι από τους γνήσιους υποστηριχτές του Δημήτρη Τσιόδρα και δεν το κρύβει. Άλλωστε, ο κ. Τσιόδρας έχει ήδη δρομολογήσει την παρουσίαση του βιβλίου του «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση –Οι περιπέτειες ενός Οράματος» και στην Εύβοια μέσα στο Μάρτιο, όπου ο Απόστολος Βαρδακώστας θα παίξει παίξει καθοριστικό ρόλο στην όλη οργάνωση!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 18:22

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr