100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Δ. Φραγκούλης: « Στον Α.Ο ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ είμαστε μια μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια που δουλεύουμε από κοινού για να κρατήσουμε ψηλά την ομάδα»

Ο Α.Ο ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ συνεχίζει και φέτος  για 11η συνεχόμενη χρονιά στο «Α Τοπικό», στην 1η κατηγορία της Εύβοιας. Γράφει με μεγάλα γράμματα τη δική του ιστορία στα γήπεδα της Εύβοιας, με συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες του Νομού. Στυλοβάτες της όλης προσπάθειας η διοίκηση, οι παίχτες, οι προπονητές αλλά πάνω από όλα τον κόσμο που τον αποθεώνει σε κάθε αγώνα.

«Είμαστε όλοι μια μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια. Συνεχίζουμε και φέτος δυνατά με σκοπό να κρατηθεί η ομάδα σε μία καλή θέση. Να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να μαζέψει τα παιδιά της περιοχής και με τη στήριξη του κόσμου που είναι πάντα κοντά μας, να συνεχιστεί αυτό το έργο που ξεκίνησαν οι παλαιότεροι» δήλωσε στο eviakosmos.grο πρώην Πρόεδρος της Ομάδας και ένας από τους συνεχιστές αυτής της δυνατής προσπάθειας Δημήτρης Φραγκούλης,  με αφορμή την έναρξη της νέας αθλητικής σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μάρτιο του 2017, ο Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ συμπληρώνει 60 χρόνια από την ίδρυση του. Εξήντα χρόνια διαρκούς παρουσίας στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Εύβοιας. Ενώ μαζί με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ αποτελούν τις ομάδες της Νότιας Εύβοιας που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα  της κορυφαίας κατηγορίας του Νομού μας.

Ξεκίνησαν ήδη και οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο Αυλωναρίου. Όσοι επιθυμούν να γραφτούν, μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο: 6936782671. Ανάλογα με τις συμμετοχές θα διαμορφωθούν τα Τμήματα με τις προπονήσεις να ξεκινούν την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο «ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ».

Η ΕΠΣΕ ονόμασε το Τουρνουά Παίδων «ΝΙΚΟΣ ΑΪΔΙΝΗΣ», στη μνήμη του πρώην Προέδρου της Ομάδας και ο τελικός θα γίνει στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ!

Ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr«συνέλαβε» τον Δημήτρη Φραγκούλη στο ταμείο, σε πρόσφατη εκδήλωση της ομάδας με τον Γιάννη Κοτρόζο, μέλος του Δ.Σ και βοηθός Προπονητή και τον αδερφό του Γιώργο Κοτρόζο, πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος μάλιστα έχει αγωνιστεί και στον Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ!

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr