Τελευταία Νέα

Δεν θα μπορούσε να λείπει η μικροβιολόγος Σπάρτη Κατσιγαράκη από τα rapid tests που έγιναν στην Κύμη την Παρασκευή

Δουλεύει αθόρυβα όλο αυτό το διάστημα στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την διεξαγωγή rapid tests στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης. Η μικροβιολόγος Σπάρτη Κατσιγαράκη τάχτηκε από την πρώτη στιγμή στον αγώνα κατά της πανδημίας. Στα ιατρεία της σε Αυλωνάρι και Κύμης έγιναν πολλά από τα τεστ για τον κορονοϊό. Με πλήρη εχεμύθεια, με σεβασμό στο συνάνθρωπο η κα Κατσιγαράκη στάθηκε για ακόμα μία φορά στο πλευρό όλων εκείνων που ζήτησαν τη βοήθεια της αλλά και τη συμβουλή της για να κάνουν ή όχι το εμβόλιο.

Έτσι, ως αναπόσπαστο κομμάτι όλης αυτής της προσπάθειας βοήθησε την Παρασκευή στη διεξαγωγή rapid tests στην Κύμη. Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο για τον covid 19 Περιφέρειας Στερεάς Αγάλο Φωτόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Κύμης και μέλος της Επιτροπής Covid 19 του δήμου Αλέξανδρο Θεοδώρου, τον γιατρό και Πρόεδρο της Επιτροπής Covid 19 του δήμου Γιώργο Ζέρβα κ.α, κατάφεραν σε συνεργασία και με τους εθελοντές να πραγματοποιήσουν 400 tests. Από αυτά 4 βρέθηκαν θετικά και μπήκαν σε καραντίνα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Σπάρτη Κατσιγαράκη είναι αγαπημένη γιατρός όχι μόνο στην Κύμη αλλά και στη ευρύτερη περιοχή. Οι συνάδελφοί της από το Κέντρο Υγείας Αλίβερίου όπου εργάσθηκε πριν από χρόνια μιλούν επίσης με τα καλύτερα λόγια για την ανιδιοτελή προσφορά της στον τόπο που ζει και δραστηριοποιείται. Ο εθελοντισμός για την ίδια είναι τρόπος ζωής. Και πώς να μην είναι αφού με το αφοπλιστικό της χαμόγελο, κερδίζει στις καρδιές του κόσμου.

rapid kimi2

kimi rapid

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 14:28

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr