100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Δύσκολες ώρες για τη δήμαρχο…

Δύσκολες ώρες περνά τους τελευταίους μήνες η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα καθώς δηλώνει ανήμπορη να διαχειριστεί σοβαρά θέματα που την αφήνουν διαρκώς εκτεθειμένη στα μάτια των δημοτών. Μέχρι πριν από λίγο καιρό λειτουργούσε όπως κάποιος που παίζει μπάλα σε γήπεδο χωρίς τερματοφύλακα. Τελικά όμως η κάθοδος του Γιώργου Σπύρου στο Δήμο Χαλκιδέων ήρθε να της ταράξει τα νερά και διαρκώς «πνίγεται» θα έλεγε κανείς σε μία κουταλιά νερό.

Κάνοντας μία μικρή ανασκόπηση τη χρονιά που πέρασε, σε ότι αφορά στο Δήμο Χαλκιδέων, διαπιστώνεις ότι η δημοτική αρχή της Έλενας Βάκα «πνέει τα λοίσθια». Από τα πιο χαρακτηριστικά που αφήνει πίσω του ο χρόνος που πέρασε, είναι το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, στο οποίο απέτυχε παταγωδώς η δήμαρχος, δημιουργώντας προβλήματα με το ΦΟΣΔΑ και όχι μόνο.

Έδειξε αφερέγγυα απέναντι σε όσα έταξε προεκλογικά για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Σύλλογο της Χαραυγής, που φτάνει σε σημείο σήμερα που οι άνθρωποι εκεί ζητούν από την άνοιξη ραντεβού με τη δήμαρχο να μην τους το κλείνουν, όπως καταγγέλλουν. Και σύλλογος στο Ληλάντιο αναφέρει ότι επίσης ζητά ραντεβού από την άνοιξη με τη δήμαρχο προκειμένου να συζητήσει τα θέματα που προέκυψαν μετά την καταστροφική πλημμύρα, δυστυχώς, χωρίς ανταπόκριση…

Και βέβαια, η κα Βάκα το τερμάτισε με την «ανήθικη" στάση της απέναντι στους εργαζόμενους του δήμου, μέσα στις γιορτές, με το να αφήνει τους ανθρώπους της καθαριότητας να αγωνιούν για τη δουλειά τους προσπαθώντας να περάσει από την Οικονομική Επιτροπή σύμβαση για εργολάβο που απεδείχθη μετά από δική της παραδοχή ότι ήταν «λάθος».

Αυτό που την ανάγκασε για πρώτη φορά να σκύψει το κεφάλι και να παραδεχτεί την αλήθεια! Η αλήθεια που έλαμψε στη συνέχεια, όταν ζήτησε τη βοήθεια των ίδιων των εργαζομένων για το θέμα. Αφού πρώτα τους είχε «ξεβαφτίσει», κάνοντας λόγο για σκευωρία σε βάρος της! Τη μάζεψαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικοί της. Μερικοί εκ των οποίων, είναι ήδη έτοιμοι προς αποχώρηση…

Βρίσκεται σε σύγχυση; Βρίσκεται σε πανικό; Έχει χάσει την ψυχραιμία της; Η κάθοδος του Γιώργου Σπύρου στο Δήμο, την δυσκολεύει αρκετά όπως μαθαίνουμε. Δύσκολος αντίπαλος για μία δήμαρχο που έρχεται να διεκδικήσει και πάλι το δήμο χωρίς έργο και το χειρότερο, χωρίς να έχει καν συνεχίσει ή ολοκληρωσει έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Όπως μαθαίνουμε, το γεγονός ότι ο κ. Σπύρου στήνει ένα καλό ψηφοδέλτιο και είναι πολλοί εκείνοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον στηρίξουν σε αυτό τον αγώνα, έχει προβληματίσει την κα Βάκα, η οποία τελευταία φαίνεται ότι δεν μπορεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 23:24

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr