Τελευταία Νέα

Αποκλειστικές δηλώσεις Σταμούλου για το δρόμο στα Ηλία – Δια θαλάσσης η εναλλακτική που συζητά με το δήμαρχο

Αποκλειστικά στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη και στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm μίλησε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και δεξί χέρι του δημάρχου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιωργου Τσαπουρνιώτη, Γιώργος Σταμούλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα ανέφερε εν μέρει χτες το μεσημέρι στην Αιδηψό, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Κελαϊδίτη, για το δρόμο Ροβιές-Ήλια.

Ο κ. Σταμουλος σύμφωνα με όσα δήλωσε αποκλειστικά το πρωί στην Έφη Ντίνη πρότεινε να βρεθεί λύση να περνούν τα οχήματα από το εργοτάξιο στα Ήλια κάτι που όπως εξήγησαν από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας δεν είναι εφικτό να γίνει σε αυτή τη φάση του έργου.

Όμως, ο κ. Σταμούλος αναφέρθηκε στη συζήτηση που έχει κάνει με το δήμαρχο έτσι ώστε να βρεθεί τρόπος δια θαλάσσης να γλιτώσει από την ταλαιπωρία όλους εκείνους που θέλουν να μεταβούν στην Αιδηψό για να πάρουν το φερι μποτ, οι οποίοι αναγκάζονται να κάνουν τη διαδρομή Μαρούλι-Βουτά -Ιστιαία.

«Ο δρόμος Μαρούλι- Βουτάς-Ιστιαία, όπως λέμε εμείς εδώ στα χωριά σέρνει. Βγάζει νερό και περπατάει ο δρόμος. Ήδη δέχεται πολύ μεγάλο φορτίο από τις νταλίκες που μεταφέρουν τα σκουπίδια από το δήμο Κύμης-Αλιβερίου και από τη Χαλκίδα στην Ιστιαία » δήλωσε ο κ. Σταμούλος μία μέρα μετά τη σύσκεψη στην Αιδηψό και συνέχισε: «Δέχεται μεγάλο βάρος ο δρόμος και από τις βροχές επειδή είναι σαθρό το έδαφος, κάθεται. ‘Ήδη σε δύο τρία σημεία έχει καθίσει μισό μέτρο. Έριξε η περιφέρεια κάποια μπαλώματα για να κινούνται τα οχήματα αλλά θέλει δουλειά. Και αν είχε κάνει μεγάλο χειμώνα θα είχε αποκοπεί εντελώς η διέλευση των οχημάτων.»

Ο κ. Σταμούλος στη συνέχεια μοιράζεται μαζί μας τη σκέψη που έχει κάνει με το δήμαρχο για να βρουν μία εναλλακτική λύση . «Μία σκέψη που κάναμε με το δήμαρχο είναι μη τυχόν και μπορέσουμε, κάτι που είχαμε συζητήσει και παλαιότερα να γίνει κάποια σύνδεση με φερι μποτ Λίμνη- Θεολόγο –Αρκίτσα. Το πρόβλημα είναι ότι απέναντι δεν υπάρχουν λιμάνια να μπορέσουν να δέσουν τα φερι μποτ. Βγαίνουν μόνο στην Αρκίτσα. Θα δούμε κατά πόσο μπορούμε να το κάνουμε.»

Τέλος, ο κ. Σταμούλος ανέφερε ότι η εταιρία που έχει πάρει το έργο στα Ήλία δείχνει σοβαρή και αν κρίνει από το έργο που έκανε στο λιμάνι της Αγίας Άννας που παραδόθηκε σε χρόνο dt, το έργο θα τελειώσει και με το έργο Ροβιές- Ήλια.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 17:55

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr