100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Το Αλιβέρι έτοιμο για τη μεγάλη… «Λευκή Νύχτα»!

Ναι είναι πλέον γεγονός! Το Αλιβέρι υποδέχεται τα Χριστούγεννα με τη «Λευκή Νύχτα» που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Εύβοια, αυτό το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου. Μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου που υποστηρίζουν το Επιμελητήριο Εύβοιας και ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου μα πάνω από όλους τα καταστήματα, οι επιχειρήσεις και οι δημότες του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο eviakosmos.grη Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Κόλλια –Βότση το Αλιβέρι για πρώτη φορά τολμάει να κάνει κάτι δυνατό, κάτι μοναδικό. «Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες αλλά έχουμε όλοι ανάγκη από μικρές και ουσιαστικές δράσεις που θα μας κάνουν να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα και να νιώσουμε παιδιά…» δήλωσε η κα Βότση και συνέχισε:

 «Το Αλιβέρι γίνεται πόλος έλξης για όλους, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου. Είμαστε έτοιμοι με διάφορες εκπλήξεις, μουσική χορό και εκδηλώσεις να υποδεχτούμε τον κόσμο δίνοντας του την ευκαιρία να αγοράσει από τα εμπορικά καταστήματα του Αλιβερίου που θα κάνουν τρελές προσφορές και εκπτώσεις στα προϊόντα τους. Η πόλη είναι ντυμένη από άκρη σε άκρη γιορτινά και σας περιμένει για χορό, μουσική, κεράσματα και ατέλειωτες εκπλήξεις. Μη λείψει κανείς…»

Ραντεβού αυτό το Σάββατο το βράδυ που αλλού; Στο Αλιβέρι…

 

leyki nixta

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 20:36

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr