100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Τα είδε όλα η Χρύσπα στην Κάρυστο…. Με Σκουλά διασκέδασαν στο χορό του Εμπορικού Συλλόγου μέχρι το πρωί!

Με επιτυχία στέφθηκε ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου στο club «stars» στην Κάρυστο το Σάββατο το βράδυ. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου και γέμισε το μαγαζί μέσα σε λίγη ώρα. Η οικοδέσποινα της βραδιάς, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου Σόνια Ντασίου απεύθυνε ένα μικρό χαιρετισμό ευχαριστώντας όλους εκείνους που στέκονται στο πλευρό του Συλλόγου προκειμένου να υλοποιήσει μία σειρά από δράσεις οι οποίες παρουσίάστηκαν σε βίντεο που είχε επιμεληθεί ο Γραμματέας του Συλλόγου Γιώργος Λυκουρόπουλος.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Εμπορικό Σύλλογο Καρύστου είναι η δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Καρύστου, μία προσπάθεια που έχει αγκαλιάσει τόσο ο κόσμος της Καρύστου, οι φορείς αλλά και η Αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού όπως επίσης μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Διευθυντής στην ΑΝΔΙΑ και Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βαγγέλης Κούκουζας, η Γραμματέας του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη, η Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Βότση, η πολιτευτής της Ν.Δ στην Εύβοια Τζοβάνα Γκόγκου, ο επιμελητηριακός σύμβουλος γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Φωκίτης ο οποίος όπως ανέφερε η Πρόεδρος πάντα στηρίζει τον Εμπορικό Σύλλογο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αλκης Βόσσος, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνών Επαγγελματικών Καρύστου Μαρία Βερούχη, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ενοικιαζομένων δωματίων Καρύστου Γιάννα Νόβα.

 Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τη Χρύσπα που ξεσήκωσε τα πλήθη με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και αποτέλεσε την έκπληξη της βραδιάς για τους άντρες που δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μαζί της. Όσο για την ίδια, έδειχνε ότι δύσκολα τα βγάζει κανείς πέρα με τον αντρικό πληθυσμό …  Αλλά μια γυναίκα μπορεί όλα τα να καταφέρει!

 Τη σκυτάλη της διασκέδασης πήραν στη συνέχεια η Μαρία Σκουλά με το Νίκο Ευβοιώτη στο βιολί που κράτησαν τον κόσμο στην πίστα με νησιώτικα και δημοτικά τραγούδια, μέχρι το πρωί.

Όσο για τον Εμπορικό Σύλλογο Καρύστου; Το καλοκαίρι προμηνύεται θερμό!

xk1

xk2

xk21

xk3

xk4

sonia xrispa

xk5

xk6

efi likouropoulos

xk7

xk8

xk9

efi xrispa

xk10

xk11

xk12

xk13

xk14

xk15

xk16

xk17

xk18

xk19

xk20

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 20:48

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr