100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Η Μουρτερή φόρεσε τα γιορτινά της και γλέντησε μέχρι το πρωί- Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Μουρτερής –Οκτωνιάς (φωτο)

Με Ειρήνη Λεγάκη – Μανωλά και Θέμη Ζέρβα έκλεισε το πρωί της Κυριακής η αυλαία της πετυχημένης εκδήλωσης που διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Παραλία της Μουρτερής, ο Προοδευτικός Σύλλογος Φίλων Μουρτερής –Οκτωνιάς το Σάββατο 22 Ιουλίου, το βράδυ.

Ο χώρος που είχαν επιλέξει οι διοργανωτές, για την εκδήλωση, δίπλα στο Κύμα, μέσα σε λίγες ώρες φάνταζε μικρός για να υποδεχτεί τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του αυτή τη μεγάλη γιορτή που γινόταν για πρώτη φορά στην περιοχή και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Με την Ειρήνη Λεγάκη-Μανωλά να κατεβαίνει από το πάλκο και να τραγουδά μέσα στο χορό που είχαν στήσει οι παραβρισκόμενοι κράτησε την πίστα «ζεστή» μέχρι τις 6 το πρωί!

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Πολύχρονου ευχαρίστησε τον κόσμο και εκ μέρους του Δ.Σ που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για να περάσουμε όλοι όμορφα και επεσήμανε την ανάγκη της ομαδικότητας προκειμένου ο Σύλλογος να πάει ένα βημα παρακάτω διεκδικώντας πράγματα για την τουριστική και όχι μόνο ανάπτυξη της περιοχής. Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της ΑΝΔΙΑ Βαγγέλης Κούκουζας. Τίμησαν μεταξύ άλλων ο επιμελητηριακός σύμβουλος Νίκος Φωκίτης, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Οξυλιθου, Κλαίρη Κατσαρή κ.α

 

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν το eviakosmos.gr και το ράδιο ΕΥΡΙΠΟΣ 90FM!

mourteri 1

mourteri 5

mourteri 20

mourteri proedrina

mourteri2

mourteri 10

mourteri3

mourteri6

mourteri7

mourteri8

mourteri9

mourteri11

mourteri13

mourteri14

mourteri15

mourteri16

mourteri17

mourteri19

mourteri21

mourteri23

mourteri25

mourteri26

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 02:35

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr