Τελευταία Νέα

Το ενδιαφέρον της Παπαναστασίου για την Οκτωνιά και η επίσκεψη της Προέδρου του Συνδέσμου των Οκτωνιατών στο Σπανό

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη από την ώρα που επισκέφθηκε την Οκτωνιά ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού –Πολιτισμού Γιάννης Κοντζιάς,  είναι η Πρόεδρος του Συνδέσμου των Απανταχού Οκτωνιατών «Η Ζωοδόχος Πηγή», Παναγιώτα Γκαρούτσου η οποία από την αρχή έθεσε θέματα που αφορούν την Οκτωνιά και βρήκε ανταπόκριση από την Περιφέρεια με την οποία έχει συνεχή επικοινωνία. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ασχολείται με τα θέματα της περιοχής και είναι δίπλα στο Σύνδεσμο και η πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου, Μίνα Παπαναστασίου.

Την Πέμπτη συναντήθηκαν όλοι μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό, ο οποίος ανταποκρίθηκε στα αιτήματα του Συνδέσμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σπανός δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες μέρες θα στείλει μηχανικούς να εξετάσουν το δρόμο που οδηγεί στον Άγιο Δημήτριο στον Καταρράχτη. Επίσης, άμεσα θα τοποθετηθούν προστατευτικές μπάρες στο δρόμο Οκτωνιά –Αυλωνάρι.

Μία σειρά από άλλα θέματα έπεσαν επίσης στο τραπέζι και με τις κατάλληλες ενέργειες θα μπορέσουν άμεσα να υλοποιηθούν. Στην επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη η κα Γκαρούτσου πήγε και με άλλα μέλη του Συνδέσμου.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr