Τελευταία Νέα

Ο Κελαϊδίτης στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm για τη Γέφυρα στις Γούβες: «Εξετάζουμε τον τρόπο να δημιουργήσουμε μία ζώνη πρόσβασης χρησιμοποιώντας τη δεύτερη γέφυρα»

Το πρωί, την ώρα που βρισκόταν καθ’ οδόν για τη Β. Εύβοια όπου λόγω της κακοκαιρίας έπεσε γέφυρα στο 77χλμ της ε.ο Χαλκίδας-Ιστιαίας και από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας μιλησε στον ΕΥΡΙΠΟ 90FM και στην εκπομπή «τάδε έφη» με τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη για το θέμα.

«Τα φαινόμενα ήταν πάρα πολύ έντονα στο Τμήμα της Βορειοανατολικής Εύβοιας. Χτυπήθηκε κατά κύριο λόγο η Δημοτική Ενότητα Αρτεμισίου. Τα κύρια προβλήματα που είχαμε στον Εθνικό άξονα είναι η κατάρρευση της Γέφυρας στην ε.ο στο 77χλμ μεταξύ Αγριοβοτάνου και Γουβών. Το κομμάτι που συνδέει τη Βορειοανατολική Εύβοια με το Πευκί και την Ιστιαία» δήλωσε ο κ. Κελαϊδίτης και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή όλα τα κλιμάκια της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας κατευθύνονται στο σημείο προκειμένου να μπορέσουν να κάνουμε την καταγραφή της ζημιάς και να σχεδιάσουμε τόσο την προσωρινή όδευση όσο και το έργο ανακατασκευής της συγκεκριμένης κατεστραμμένης γέφυρας καθώς υπάρχει επικινδυνότητα σε όλο το κομμάτι του Οδικού Άξονα, καθώς έχουμε και καταπτώσεις φερτών υλικών από τα πρανή σε όλο το δίκτυο».

Ο κ. Κελαϊδίτης σε ότι αφορά τις λύσεις, αναφέρθηκε σε ακόμα μία γέφυρα που έχουν οι Γούβες από όπου και δήλωσε πως εξετάζουν τον τρόπο να δημιουργήσουν μία ζώνη πρόσβασης χρησιμοποιώντας τη δεύτερη γέφυρα.

(φωτο Πυροσβεστικό Κλιμακιο Μαντουδίου)

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr