Τελευταία Νέα

Κατάντια! Δήμαρχος μεταφέρει ασθενή με εγκεφαλικό με το όχημα του γιατί δεν υπάρχει ασθενοφόρο (ΦΩΤΟ)

Το θέατρο του παραλόγου; Εν έτη 2023 και κάνουμε λόγο για μεταφορά ασθενών με ιδιωτικά οχήματα στα νοσοκομεία λόγω έλλειψης ασθενοφόρων. Πόσο πιο τραγικοί; Μονοπώλησε στο Περιφερειακό Συμβούλιο σήμερα ακόμα μία υπόθεση ασθενούς που μεταφέρεται στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά όχι σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου αλλά με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο Λιμμνιώνα του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων. Ένας ηλικιωμένος, καρδιοπαθής, παθαίνει εγκεφαλικό και επιληψία και καλούν ασθενοφόρο για να τον παραλάβει. Σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγο στο eviakosmos.gr ο δήμαρχος Διρφύων –Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, ασθενοφόρο δεν υπήρχε στη Χαλκίδα για να διακομίσει το περιστατικό: «Πήγα στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών και πήρα με το αυτοκίνητο μου ένα γιατρό και πήγαμε και μεταφέραμε από το Λιμνιώνα τον άνθρωπο με το αυτοκίνητό μου, στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών από όπου παρέλαβε τον ασθενή ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο της Χαλκίδας » είπε ο κ. Ψαθάς. Γιατί δεν υπάρχει ασθενοφόρο; Εισαγγελέας υπάρχει να παρέμβει; Έξαλλος ο κόσμος για ακόμα μία φορά που τρομάζει σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της υγείας στο Νομό.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το eviakosmos.gr, φαίνεται η ουσιαστική συμβολή του δημάρχου και των ανθρώπων που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στο συνάνθρωπο που προσπαθούν να τον βάλουν στο τζιπ του δημάρχου για να τον μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας των Ψαχνών, το συντομότερο προκειμένου να διακομισθεί άμεσα και στο Νοσοκομείο. Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!

eklim6

 

eklim2

eklim3

eklim5

eklim113

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 16:05

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr