Τελευταία Νέα

Δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή Ρόγκα-Κοντζιά!

Αξιόλογοι άνθρωποι πρόσφεραν και συνεχίζουν με ανιδιοτέλεια να προσφέρουν στην κοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Εδώ ξεχωρίζει το δίδυμο Βάσως Ρόγκα- Γιάννη Κοντζιά!

Δύο άνθρωποι που με ανοιχτό μυαλό, μορφωμένοι και καταξιωμένοι επαγγελματικά, συνεργάστηκαν πολύ δυνατά στο παρελθόν, η κα Ρόγκα ως Επιμελητηριακή Σύμβουλος και ο κ. Κοντζιάς ως Αντιπεριφερειαρχης τουρισμού και πολιτισμού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η συνεργασία τους απέφερε καρπούς τότε αναδεικνύοντας τουριστικά και πολιτιστικά το Νομό της Εύβοιας αλλά και τη λατρεμένη Σκύρο.

Οι καιροί μπορεί να αλλάζουν αλλά οι φιλίες όταν συνδυάζονται με δυνατές συνεργασίες παρελθόντων ετών μπορούν κάλλιστα να καρποφορήσουν και στο μέλλον.
«Ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων για τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές και για τη κοινή μας αγάπη για τον τόπο μας, την Εύβοια» σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο
fb η κα Ρόγκα βγάζοντας selfie με τον κ. Κοντζιά με θέα τον Εύριπο και την παραλία της Χαλκίδας.

Από ψηλά και όχι «αφ’ υψηλού» και οι δύο ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Η Βάσω Ρόγκα ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το Φάνη Σπανό και ο Γιάννης Κοντζιάς διεκδικώντας ακόμα μία θητεία δημάρχου στο δήμο Ιστιαίας –Αιδηψού. Σίγουρα, η συνεργασία των δύο έχει πολλά να δώσει τόσο σε τοπικό επίπεδο στη Β. Εύβοια όσο και γενικότερα στο Νομό. Άλλωστε, είναι δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή…

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr