Τελευταία Νέα

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης οδεύει δυναμικά σ’ αυτές τις εκλογές…

Είναι από τις υποψηφίους που επιδεικνύει πολιτικό πολιτισμό, την ώρα που άλλοι σφάζονται για την ψήφο. Ο λόγος για την υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό του Νίκου Γουρνή στον Δήμο Ερέτριας, Κατερίνα Κυριακοπούλου, η στάση της οποίας απέναντι στους συνυποψηφίους της στους άλλους συνδυασμούς πολλές φορές από κάποιους χαρακτηρίστηκε, παρεξηγήσιμη. Για όσους δεν τη γνωρίζουν…Γιατί εκείνοι που την ξέρουν, κάνουν λόγο για πολιτικό πολιτισμό, που διακατέχει την υποψήφια η οποία εύχεται στους συνυποψηφίους σε άλλους συνδυασμούς, καλή επιτυχία.

Σε ότι αφορά την δική της επιτυχία, με τον μαχητικό χαρακτήρα της, το ήθος και την αξιοπρέπειά της ένα είναι το σίγουρο, ότι οδεύει δυναμικά σ’ αυτές τις εκλογές ζητώντας την ψήφο των συμπολιτών της με έντονο το αίσθημα της ευθύνης αλλά και της δικαίωσης για τις χαμένες ευκαιρίες αλλά και γιατί χρειάζονται πλέον άνθρωποι να κάνουν πράξη τα χρόνια αιτήματα των δημοτών...

Άλλωστε σαν Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας το έχει αποδείξει μιας και χρειάστηκε πολλές φορές να αντικαταστήσει ακόμα… και το δήμαρχο. Να αναλάβει πρωτοβουλίες για σημαντικά θέματα και να τα φέρει εις πέρας υπέρ του πολίτη. Συνεπώς, στο πρόσωπο της ο κόσμος βλέπει μία νέα δυναμική γυναίκα που αγωνίζεται για τον τόπο της και για τους δημότες πάντα στο πλευρό όλων.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr