100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Ήρεμη δύναμη η γλυκύτατη Αθηνά Κουδούνη για το δήμο Χαλκιδέων

Από τα πιο δυνατά χαρτιά στο συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Χαλκιδέων Άννας Παππά, είναι η δικηγόρος Αθηνά Κουδούνη. Κόρη του αείμνηστου καθηγητή Ιωάννη Κουδούνη και της μηχανικού Σοφίας Κουδούνη. Είναι παντρεμένη με τον οδοντίατρο Στέφανο Δαύρη και κατοικεί μόνιμα στη Χαλκίδα.

Ανήσυχο νιάτο από τα φοιτητικά της χρόνια, κομματικοποιήθηκε στη Ν.Δ και συνέβαλε με προτάσεις στη σύνταξη των προγραμμάτων σε διάφορους τομείς. Η Αθηνά Κουδούνη, πετυχημένη δικηγόρος, συνεργάτης σε γερμανική δικηγορική εταιρεία που αναλαμβάνει υποθέσεις ομογενών και επενδυτών σε όλη την Ελλάδα, συνεργάζεται με συμβολαιογραφικά και κτηματομεσιτικά γραφεία για διεκπεραίωση αγοραπωλησιών σε όλη την Εύβοια. Αντιλαμβάνεται τις ανάγκες και αφουγκράζεται τους προβληματισμούς του κόσμου με τον οποίο συναναστρέφεται καθημερινά στο δήμο Χαλκιδέων.

Επιτακτική ανάγκη να γυρίσει σελίδα ο δήμος και για εκείνη προσωπικό στοίχημα η εκλογή της στο δημοτικό συμβούλιο. Στο δημοκρατικό όργανο όπου θα μπορούν να συζητούνται οι ήδη καταγεγραμμένες προτάσεις της για διάφορα θέματα του δήμου. «Πάμε δυνατά να κερδίσουμε τη ΝΕΑ ΠΟΛΗ που οραματιζόμαστε για το Δήμο μας. Με νέους και άφθαρτους στη τοπική αυτοδιοίκηση» το μήνυμα της Αθηνάς Κουδούνη με αποδέκτες όλους εκείνους που θέλουν πραγματικά να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα σε αυτό το δήμο.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 16:08

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr