Τελευταία Νέα

Ρουλα Κεχρή: Το καμάρι της Κύμης- Με ανιδιοτελή προσφορά δουλεύει για τον τόπο της που λατρεύει!

Αγαπά τη γενέτειρα της και το δείχνει έμπρακτα όλα τα χρόνια παρόλο που η ίδια δεν κατοικεί μόνιμα στην Κύμη. Ο λόγος για την επιστημονική συνεργάτιδα του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, Ρούλα Κεχρή που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει ανιδιοτελώς την ιδιαίτερη πατρίδα της την Κύμη.

Και για όσους ενδεχομένως να μην το γνωρίζουν η κα Κεχρή αν και δεν ανήκε στους αιρετούς που στελέχωσαν το Δ.Σ του Ινστιτούτου Παπανικολάου στην Κύμη, ήταν εκείνη που κατάφερε να ανοίξει τις πόρτες του η οικεία Παπανικολάου μετά από χρόνια φέρνοντας τους μουσειολόγους από τη Λαμία.

Σε μία περίοδο που η δημοτική αρχή δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, εκείνη πάλευε να τους ακούσουν και τελικά δε διαψεύσθηκε. Σ΄ εκείνη οφείλεται η κατασκευή του Μουσείου Παπανικολάου, καθώς δεν έμεινε μόνο σ΄αυτό. Φρόντισε πάντα σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό, και για την επιπλέον χρηματοδότηση υλικού για το συγκεκριμένο μουσείο.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη απέδειξε μέχρι τώρα στους συμπατριώτες της ότι όταν κάποιος θέλει πραγματικά την ανάπτυξη του τόπου του μπορεί δουλεύοντας αθόρυβα να κάνει πράγματα ουσιαστικά! Και δεν ήταν μόνο αυτό.

Οι διάφορες εκθέσεις τοπικών προϊόντων που φέρνουν πάντα την υπογραφή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης με τον Πρόεδρο Τάσο Βελισσαρίου να το στηρίζει ουσιαστικά όλο αυτό, έφερε την κα Κεχρή και πάλι ως αθόρυβο συνεργάτη να στηρίζει όλο αυτό με τις ιδέες της και τις προτάσεις της.

Συνεργάστηκε άψογα με συλλόγους και το τοπικό συμβούλιο και πάντα όπου έβαζε την πινελιά της η επιτυχία θεωρείτο δεδομένη. Δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε δήμο και Περιφέρεια που μέχρι τώρα έχει πετύχει το στόχο! Μακάρι και άλλοι να είχαν τις γνώσεις, την επιστημονική της κατάρτιση και την εμπειρία της αλλά προ πάντων τόσο μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους, όπως η κα Κεχρή. Και έτσι θα συνεχίσει…

Ανήμερα 28ης Οκτωβρίου βρέθηκε στην Κύμη και η χαρά της αντανακλά στο χαμόγελο της παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου, στον τόπο που μεγάλωσε.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 21:51

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr