Τελευταία Νέα

Δύναμη της ο κόσμος και οι συνεργάτες της…

Έχοντας στο πλευρό της αξιόλογους συνεργάτες οπως είναι ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Μίγγος και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, Νίκος Μεταξάς, διεκδίκησαν από κοινού όσο περισσότερα για το δήμο της Ερέτριας τα χρόνια που πέρασαν. Δύναμη της ο κόσμος της. Για το δήμο Ερέτριας και τον κόσμο του δούλεψαν και κατάφεραν να πετύχουν το στόχο.

Για τη δήμαρχο Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ τα λόγια είναι περιττά αφού μιλά μία σειρά έργων σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου, αξιοκρατικά πάντα. Και τα κατάφεραν. Για το έργο της μιλούν και όσοι συνεργάστηκαν και εκτός δήμου.

Όπως για παράδειγμα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός με τους οποίους συνεργάστηκε για τα μεγάλα έργα του δήμου, εξασφαλίζοντας χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ.

«Είναι η δήμαρχος των έργων. Τη συναντούσαμε στα Υπουργεία να περιμένει με ανυπομονησία έξω από τα γραφεία των αρμοδίων για να διεκδικήσει για τον τόπο της» επισημαίνει στενός συνεργάτης του Περιφερειάρχη…

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Μαϊ 2019 10:57

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr