Τελευταία Νέα

Μπακογιάννης: «Οι πολίτες σήμερα αναζητούν καταφύγιο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και οφείλουμε να διπλασιάσουμε τις προσπάθειες μας»

Στη σχέση που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τα δύο τελευταία χρόνια,με τους πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στους 5 Νομούς, αναφέρθηκε από τη Σκύρο αυτή τη φορά, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κωστας Μπακογιάννης. Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που γίνεται σήμερα στη Σκύρο, επισημαίνοντας πως οι διοικήσεις δεν είναι απρόσωπες.

«Οι πολίτες σήμερα αναζητούν καταφύγιο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εμείς οφείλουμε να διπλασιάσουμε τις προσπάθειες μας» δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης τονίζοντας τη σημασία που δίνει στην επαφή των αυτοδιοκητικών με τον κόσμο. Μία εποικοδομητική συνάντηση με παρόντες όλους τους ενδιαφερόμενους, φορείς και πολίτες προκειμένου να συζητηθούν, να ιεραρχηθούν και να βρεθούν λύσεις για να προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τις τοπικές κοινωνίες.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε ιδιαίτερα την αδυναμία που τρέφει για το μοναδικό νησί της Περιφέρειάς μας, τη Σκύρο δηλώνοντας «έμπρακτα» τις παρεμβάσεις που έγιναν στα δύο χρόνια της θητείας του στο «τιμόνι» της Περιφέρειας Στερεάς, στο Νησί.

Ο κ. Μπακογιάννης επεσήμανε τη σπουδαιότητα του έργου για τη στήριξη του βράχου, ένα έργο που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και αναμένεται να δημοπρατηθεί σύντομα. «Δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη η ομαλή ροή των πόρων που είναι θέμα Υπουργείου και ευελπιστώ να λυθεί σύντομα» είπε ο Περιφερειάρχης.

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στην παρέμβαση της Περιφέρειας έτσι ώστε να εξασφαλιστούν πτήσεις τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σκύρου, τονίζοντας τις άριστες σχέσεις συνεργασίας με το Δήμο Σκύρου.

Στη συνέχεια, ο Περιφερειάρχης απάντησε και σε μία σειρά θεμάτων που τέθηκαν από φορείς και πολίτες για τα οποία θα γίνουν αναρτήσεις στη συνέχεια μέσα από το eviakosmos.gr.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 15:39

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr