Τελευταία Νέα

Ο Νίκος Αίσωπος για τη Λευκή Νύχτα: «Δούλεψαν όλοι και περισσότερο όσοι έπιασαν το νόημα της και έκαναν ουσιαστικές εκπτώσεις»

Για την πρώτη «Λευκή Νύχτα» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εν μέσω των καρναβαλικών εκδηλώσεων στους εμπορικούς δρόμους της Χαλκίδας το Σάββατο το βράδυ μίλησε την Δευτέρα το πρωί στον ΕΥΡΙΠΟ 90FM ο Πρόεδρος του

«Ήταν μία νύχτα τεράστιας επισκεψιμότητας» δήλωσε ο κ. Αίσωπος και συνέχισε: «Ακόμη και παλαιότεροι συνάδελφοι μου εκμυστηρεύτηκαν ό,τι ποτέ δεν είχαν ξαναδεί τόσο κόσμο συγκεντρωμένο στους εμπορικούς δρόμους. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέδραμαν σε αυτό το εγχείρημα και το ΔΟΑΠΠΕΧ και το Δήμο Χαλκίδας και την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο διότι μέσα στις κληρώσεις που είχαμε διοργανώσει υπήρχαν και πολλά happenings από τους διοργανωτές τα οποία συνέδραμαν στο να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, δηλαδή μία αγορά γεμάτη κόσμο».

Σε ότι αφορά στην κίνηση των καταστημάτων εκείνο το βράδυ ο κ. Αίσωπος είπε: «Μίλησα με πάρα πολλούς συναδέλφους. Όλοι, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο μου δήλωσαν ό,τι ήταν ευχαριστημένοι από πλευράς τζίρου. Μαγαζιά που είχαν καταλάβει ποιο ήταν το νόημα εκείνης της βραδιάς και τι θα έπρεπε να κάνουν για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και το τζίρο τους έμειναν ακόμη πιο πολύ ευχαριστημένοι. Καταστήματα που είχαν πολύ δυνατές εκπτώσεις, ουσιαστικές προσφορές αλλά και συμμετείχαν με τον οποιονδήποτε τρόπο στο εορταστικό κλίμα, ήταν οι πιο κερδισμένοι της βραδιάς».

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr