Τελευταία Νέα

Ετοιμάζουν πάρτι στη Σαλονικιού την Κυριακή – Εκπλήξεις για το καταναλωτικό κοινό

Ανοιχτά θα είναι αύριο τα μαγαζιά στη Χαλκίδα και η επιχειρηματίας Μάχη Κολούτσου που διαθέτει κατάστημα στην οδό Σαλονικιου, μαζί με τους υπόλοιπους καταστηματάρχες που διαθέτουν επιχειρήσεις στον ίδιο δρόμο, ετοιμάζουν μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο συγκεκριμένο δρόμο.

Ήδη οι επιχειρηματίες με δική τους πρωτοβουλία στόλισαν την οδό Σαλονικιού η οποία ετοιμάζεται να σας υποδεχτεί με διάφορα happenings . Μουσική με d.j , ποτά, χορευτικά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν το καταναλωτικό κοινό που θα προτιμήσει για τις αγορές του τα καταστήματα της Σαλονικού. Το πάρτι ξεκινά το πρωί και θα διαρκέσει σίγουρα μέχρι τις 4 το απόγευμα!

Την πρωτοβουλία αυτή θα χαιρετήσει σίγουρα και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας Νίκος Αίσωπος, ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στα μέλη του. Και βέβαια με την κα Κολούτσου, τους ενώνει και το γεγονός ότι εκτός από συνάδελφοι και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, είναι και Επιμελητηριακοί Σύμβουλοι. Υπηρετούν ένα φορέα που τελευταία στέκεται περισσότερο από ποτέ στο πλευρό των επιχειρηματιών-μελών του. Οπότε, με καλή συνεργασία μπορούν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πόσο μάλλον, όταν και οι δύο διαθέτουν ιδέες. Μένει να δούμε να τις υλοποιούν…

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 22:38

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr