Τελευταία Νέα

Στην πυρά για δεύτερη φορά ρίχνει ο Μπουραντάς το Θωμά- Διεκδικεί τα 480.000€ που πήρε για το ΚΤΕΛ και άλλα 500.000€ επιπλέον από προφορικές εντολές

"Η δικαιοσύνη θα βρει την άκρη. Πρέπει να έχεις διδακτορικό για να αντιμετωπίσεις τέτοια πράγματα". Εκτός εαυτού βγήκε απόψε ο Μπουραντάς στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με αφορμή το θέμα για εξωδικαστικό συμβιβασμό του ΚΤΕΛ με το δήμο καθώς όπως είπε ο δήμαρχος, η προηγούμενη δημοτική αρχή «έκανε φτερά» τα λεφτά του ΚΤΕΛ περίπου 180.000 που αφορά τη μεταφορά μαθητών επί θητείας Θωμά, 221.000€ που αφορά αστική συγκοινωνία στον πρώην δήμο Ταμυνέων και επιπλέον περίπου 80.000€ που αφορά εσωτερική συγκοινωνία Μετόχι-Κύμη. Συνολικά περίπου 480.000€.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι έχουν εκτός από αυτά που έχουν καταλογιστεί με τον οικονομικό έλεγχο που έγινε στο δήμο, άλλες 500.000€περίπου τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις από προφορικές εντολές του Θωμά. «Ο δήμος λειτουργεί στα τυφλά… Όταν οι αυτοδιοίκητοί είναι αεριτζήδες και λειτουργούν έτσι στο δήμο φτάνουμε εδώ. Να κάνουμε αγωγή και να ζητάμε καταλογισμό»  είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Μπουραντάς. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 02:11

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr