100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Γιάννης Λαλανίτης: “Σοφός” μεν ….χειμαρρώδης δε!

Από τα πρόσωπα που έχουν εμπειρία στα θέματα λειτουργίας του Επιμελητηριακού θεσμού είναι ο επιμελητηριακός σύμβουλος και υποψήφιος με την "Επιμελητηριακή Μέλισσα", Γιάννης Λαλανίτης.

Αρκετές από τις τοποθετήσεις του όλα αυτά τα χρόνια στις συνεδριάσεις θα έπιαναν τόπο αν γίνονταν πράξη και θα έδιναν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τα μέλη του Επιμελητηρίου.

Πάντα ενημερωμένος καλά γύρω από τα οικονομικά και εργασιακά θέματα τεκμηρίωνε πάντα τις απόψεις του επιχειρηματολογώντας. Χειμαρρώδης όμως πάντα, όταν είχε δίκιο δε χαριζόταν σε κανέναν. Κάποιοι αυτό του το καταλόγισαν αρνητικά, διότι πυροδοτούσε το φιτίλι και η κατάσταση ξέφευγε, όμως οι ντόμπροι άνθρωποι, κάτι που αναγνωρίζουν στον Λαλανίτη, δεν χαρίζονται σε κανένα.

Όταν χρειαστεί γίνονται σκύλοι που γαβγίζουν αλλά…δε δαγκώνουν. Γι αυτό και είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους του που ξέρουν την “αχίλλειον του πτέρνα”…

Μόνο και μόνο γιατί είναι δυναμικός και ξέρει να υπερασπίζεται τις θέσεις και τις προτάσεις του τις οποίες έχει επεξεργαστεί πολύ καλά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 20:34

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr