Τελευταία Νέα

Αντώνης Νταβαρίας-Ένας δυνατός και μετρημένος επαγγελματίας στο «τιμόνι» του Τμήματος Υπηρεσιών στο Επιμελητήριο Εύβοιας

Οι γνώσεις, το ήθος και η ταπεινότητα που διακρίνει το φοροτεχνικό Αντώνη Νταβαρία ενισχύουν ακόμη περισσότερο το γεγονός ό,τι αποτελεί «ήρεμη δύναμη» για τον Επιμελητηριακό θεσμό στην Εύβοια.

Έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον επαγγελματικό χώρο, όλα αυτά τα χρόνια έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο Επιμελητήριο της Εύβοιας, καθώς στόχος του και σκοπός είναι η στήριξη τω επιχειρήσεων του Νομού, με πολλές από τις οποίες έχει συνεργαστεί, συνεργάζεται και  γνωρίζει εκ των έσω τα θέματα που τις απασχολούν.

Δε φτάνει όμως μόνο αυτό. Ο Αντώνης Νταβαρίας έχει δουλέψει πάρα πολύ προς την κατεύθυνσης της εξυγίανσης και αναβάθμισης του Επιμελητηριακού θεσμού και είναι έτοιμος να συνδράμει και με τις γνώσεις που διαθέτει αλλά πάνω από όλα με σωστές και μετρημένες κινήσεις καταθέτοντάς από την πλευρά του μόνο υλοποιήσιμες προτάσεις και τρόπους επίλυσης σημαντικών θεμάτων.

Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του από τον Γιάννη Γεροντίτη να είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές. Τέτοιους ανθρώπους καταξιωμένους κοινωνικά και επαγγελματικά, έχει ανάγκη ο θεσμός στην Εύβοια για να πάει μπροστά.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr