Τελευταία Νέα

Αντίδραση Σαμαρά στο να μπει η Θαλασσινού στην Α βαθμια Σχολική Επιτροπή…- Ο Μπουραντάς έσωσε την κατάσταση

Να μην αφαιρεθούν οι 2 Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων που είναι στη Σχολική Επιτροπή ζήτησε ως πρόφαση ο Πρόεδρος της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χρήστος Σαμαράς όταν εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετέχει ως μέλος της Επιτροπής η κα Θαλασσινού.

Ο κ. Σαμαράς προβάλλοντας εμμέσως πλην σαφώς την αντίδραση του στην παρουσία ως τακτικού μέλους της επικεφαλής της παράταξης «Δήμος για Όλους…» προσπάθησε να πείσει το Σώμα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για αλλαγές και πως θα έπρεπε να προχωρήσουν όπως είχε ορίσει ο δήμαρχος.

Αντίσταση όμως βρήκε και από τον Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Θωμά, ο οποίος επίσης στήριξε την πρόταση να συμμετέχει στην εν λόγω επιτροπή η κα Θαλασσινού η οποία είναι εκπαιδευτικός. Στήριξη στο πρόσωπο της κας Θαλασσινού έδωσε και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Κέκης.

Εμφανώς ενοχλημένος έδειχνε ο κ. Σαμαράς από την νέα τροπή που πήραν τα πράγματα καθώς ο δήμαρχος στο τέλος πρότεινε την κα Θαλασσινού ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό το δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Αναγνώστου για να μην κάνει αλλαγές όπως είπε στους εκπροσώπους των συλλόγων.                                                  

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 16:21

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr