Τελευταία Νέα

Δήμος Κύμης-Αλιβερίου: Η Α’ βάθμια Σχολική Επιτροπή χρωστάει 130.000€ στον ΟΤΕ– Τι έκανε ο κ. Σαμαράς όλα αυτά τα χρόνια;΄

Ήταν Πρόεδρος και στην προηγούμενη θητεία του Θανάση Μπουραντά στην Α βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου ο Χρήστος Σαμαράς ο οποίος αφήνει όλα αυτά τα χρόνια να διαιωνίζεται ένα υπέρογκο ποσό στον ΟΤΕ, χωρίς να το νοικοκυρεύει ως όφειλε να κάνει αφού από τα χέρια του ως Πρόεδρος πέρασαν μερικές χιλιάδες ευρώ όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως αναφέρει η δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρα Θαλασσινού μέλος της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου στην πρώτη συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής της Α΄/θμιας Εκπαίδευσης (27-11-2019), τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης το ζήτημα της διακοπής τηλεφωνικής σύνδεσης των σχολικών μονάδων που τελούν υπό αναστολή λειτουργίας ή έχουν κλείσει (3ο Νηπιαγωγείο Αλιβερίου, Νηπιαγωγείο Βέλους, Δημοτικό Σχολείο Αργυρού, Δημοτικό Σχολείο Κοσκίνων και Δημοτικό Σχολείο Τραχηλίου). Δυστυχώς, όπως επισημαίνει η κα Θαλασσινού από το 2011 η Σχολική Επιτροπή χρωστά στον ΟΤΕ 130.000€.

Προτάθηκε δε σύμφωνα με όσα αναφέρει η κα Θαλασσινού και συζητήθηκε να μπει σύζευξη στα σχολεία αφού εξεταστεί η δυνατότητα και το κόστος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι απευθείας αναθέσεις στα καύσιμα…(περισσότερα σε νέα ανάρτηση)

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 01:06

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr