Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έκανε πίσω η Βότση και δέχεται υποψηφιότητες για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου- Όποιος προλάβει!

Όποιος πρόλαβε …πρόλαβε! Η απερχόμενη Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Βότση μετά τα δημοσιεύματα στον τύπο περί νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας, για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr, σήμερα, δύο μέρες πριν την εκλογική διαδικασία, δέχθηκε υποψηφιότητες μελών… σιωπηλά!

Χωρίς να εκδοθεί καμία νεότερη ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου και έχοντας διχαστεί ο εμπορικός κόσμος του Αλιβερίου όλες αυτές τις μέρες, αφού «σκοπίμως» όπως καταγγέλλουν επιχειρηματίες της περιοχής η κα Βότση προκειμένου να κόψει υποψηφιότητες, ισχυριζόταν για εκείνους που ήθελαν να συμμετέχουν, ότι πάνε απέναντί της, σήμερα έπαιρνε αιτήσεις!

Τι έκανε την κα Βότση να δεχθεί σήμερα υποψηφιότητες; Να θυμίσουμε ότι μετά την διανομή της ανακοίνωσης του Εμπορικού Συλλόγου στα καταστήματα την περ. εβδομάδα (δες επισυναπτόμενη ανάρτηση), ενημέρωνε τους ενδιαφερόμενους της που ήθελαν να θέσουν υποψηφιότητα, ότι δεν δέχεται αιτήσεις, ισχυριζόμενη ότι καταληκτική ημερομηνία την 8η Σεπτεμβρίου.

Κινδυνεύει με αυτή τη στάση της να τινάξει τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου στον «αέρα», αν κάποιοι καταθέσουν ακόμα και αύριο υποψηφιότητες; Καθώς δεν είχαν το περιθώριο χρόνου να κάνουν τις επαφές (προεκλογικό αγώνα); Μία τακτική που όπως καταγγέλλουν οι επιχειρηματίες πάλι δουλεύει προς όφελος της κας Βότση, η οποία είχε δηλώσει σε υποψήφιο ότι δεν δέχεται υποψηφιότητες γιατί δεν μπορεί να συνεργαστεί παρά με συγκεκριμένα άτομα στον Εμπορικό Σύλλογο.

Να σημειωθεί ότι σήμερα επρόκειτο να κινηθούν δικαστικά κάποιοι από εκείνους που θέλησαν να βάλουν υποψηφιότητες και δεν τις δέχθηκε η κα Βότση την περασμένη εβδομάδα, προφανώς ενημερώθηκε η απερχόμενη Πρόεδρος η οποία αυτοδιαψεύδεται στα μέλη της μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του Εμπορικού για τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές που μοιράστηκε στα μαγαζιά 13 μέρες πριν από τις εκλογές, χωρίς να αναφέρει όμως ημερομηνία καταληκτική κατάθεσης υποψηφιοτήτων.

Όπως αναφέρουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviakosmos.gr δεν αποκλείεται να ενημερωθεί σύντομα και ο Εισαγγελέας ενώ αναμένονται και σχετικές ανακοινώσεις στη Γενική Συνέλευση.

Δεν αποκλείεται λοιπόν κάποιοι, των οποίων τις αιτήσεις δέχθηκε η κα Βότση δυο μέρες πριν τις εκλογές, αν δεν εκλεγούν, να προσβάλλουν στα δικαστήρια και να ακυρώσουν τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου. Ποιος φέρει την ευθύνη αν γίνει κάτι τέτοιο;

Όπως και να ‘χει η συμπεριφορά της κας Βότση, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενοχλήσει τον επιχειρηματικό κόσμο του Αλιβερίου ο οποίος δηλώνει ότι δεν υπάρχει λόγος να πάει να ψηφίσει με όλο αυτό που γίνεται.

Δυστυχώς, με τη στάση της σήμερα, επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του eviakosmos.gr σχετικά με τη νομιμότητα της διαδικασίας των εκλογών σε ότι αφορά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, ότι δηλαδή ο Εμπορικός Σύλλογος όφειλε με βάση το καταστατικό του να δέχεται υποψηφιότητες μέχρι τις 22 του μήνα, μία μέρα πριν τις εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ eviakosmos.gr ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ:

http://www.eviakosmos.gr/index.php/oikonomia/item/6880-ston-aera-oi-ekloges-tou-emporikoy-syllogou-aliveriou-alaloym-me-tis-ypopsifiotites-ti-provlepetai-apo-to-katastatiko 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 22:14

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr