Τελευταία Νέα

Στη Γενική Συνέλευση ή στα δικαστήρια θα λυθεί το θέμα του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου;- Επιμένει η Βότση να μην δέχεται τις υποψηφιότητες!

Χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντι στον επιχειρηματικό κόσμο του Αλιβερίου, συνεχίζει να εμμένει στη στάση της η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Βότση όπως καταγγέλλουν επιχειρηματίες –μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε επικοινωνία της ίδιας με μέλη του Συλλόγου, εμμένει στη στάση της δείχνοντας προς τα έξω ότι εκείνη παίρνει τις αποφάσεις για λογαριασμό των υπολοίπων μελών του Δ.Σ Συλλόγου, αποκλείοντας νέες υποψηφιότητες.

Δε δίστασε σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr, να πει σε μέλος του Συλλόγου που την ρώτησε γιατί δεν δέχεται τις υποψηφιότητες ότι η ίδια δε μπορεί να συνεργαστεί παρά μόνο με συγκεκριμένους ανθρώπους. Αφήνοντας δηλαδή να εννοηθεί ότι έχει «στήσει» τη δική της ομάδα, με δεδομένα τα αποτελέσματα των εκλογών;

Παρά την αναστάτωση που έχει επιφέρει η στάση αυτή της Προέδρου, απαράδεκτη όπως χαρακτηρίζεται από μέλη του Συλλόγου για μία γυναίκα που βρίσκεται τόσα χρόνια στο τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου, που και εμπειρία διαθέτει αλλά και που δεν πίστευαν ότι θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο, να «φοβάται» να συμμετέχει σε μια εκλογική διαδικασία και να «παίξει» επι ισοις όροις απέναντι στους συναδέλφους της, στις εκλογές. 

Και αναρωτιούνται αν «θυσιάζει» με τη στάση της αυτή τη στιγμή την εικόνα της. Μια εικόνα που έβγαζε προς τα έξω και έδειχνε να κερδίζει μέσα από «μάχες» εκλογές. Και αναρωτιούνται όσοι την ξέρουν χρόνια όλα αυτά για να μην «ξεκολλήσει» από την καρέκλα της Προέδρου;

Να σημειωθεί ότι η κα Βότση είναι και Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επμελητηρίου και εκλεγμένη επιμελητηριακή σύμβουλος. Και ίσως θα έπρεπε να είναι ακόμα πιο προσεκτική στον τρόπο που διαχειρίζεται τα θέματα του Εμπορικού κόσμου.

 

Οι υποψήφιοι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και νομικά απέναντι στην κα Βότση. Από την πλευρά της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας με την οποία επικοινώνησε μέλος του Εμπορικού Συλλόγου που θέλει να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές, ο Πρόεδρος κ. Γεροντίτης του απάντησε ότι μπορούν να προσβάλλουν οι υποψήφιοι την εκλογική διαδικασία στη Γενική συνέλευση που σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου είναι προγραμματισμένη για τις 23 Σεπτεμβρίου, στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου.

Αλήθεια, πόσα μέλη θα μπορέσουν να παραβρεθούν σε ένα κλειστό χώρο και να παρακολουθήσουν τη γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου υπό την απειλή του covid 19;

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου μέχρι στιγμής, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας για covid που οφείλουν να πάρουν για να διασφαλιστεί η διαδικασία και να μην υπάρξουν προβλήματα. Και συνάμα να ενημερωθούν όσα μέλη θελήσουν να παραβρεθούν στη διαδικασία.

Να σημειωθεί εδώ ότι αυτή η στάση της κας Βότση θυμίζει επίσης τη στάση υποψήφιας σε εκλογική διαδικασία φορέα στη Χαλκίδα που ήθελε επίσης την «καρέκλα» και «έπαιξε παιχνιδάκια» ανήμερα των εκλογών με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δικαστήρια  χωρίς βέβαια να καταφέρει το στόχο της… 

Μήπως τελικά η κα Βότση θα πρέπει λίγο να φιλοσοφήσει περισσότερο την παροιμία: «Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις;»

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 15:05

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr