Τελευταία Νέα

Ιδιαίτερα αγαπητός γιατί έχει δώσει δείγματα γραφής...

Από τους ανθρώπους που στέκει αγέρωχα δίπλα στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, από την ώρα που του εμπιστεύθηκε την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας είναι ο Πρόεδρος Τάσος Βελισσαρίου. Η συνεισφορά του στον τομέα της Αγροδιατροφικής ουσιαστική, γι’ αυτό και χαίρει της εκτίμησης του κόσμου. Όλα αυτά τα χρόνια ο Πρόεδρος με το Δ.Σ της Αγροδιατροφικής έκαναν ουσιαστικά πράγματα για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα.

Και βέβαια, εκτός από τους επιχειρηματίες που στήριξε η Αγροδιατροφική μέσα από τη συμμετοχή τους σε διάφορες εκθέσεις στο εξωτερικό, στήριξε και όλες τις εκθέσεις με προϊόντα που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια σε όλη τη Στερεά σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Συλλόγους και φορείς. Για πρώτη φορά μάλιστα αυτές οι εκθέσεις σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Ο Τάσος Βελισσαρίου, όπως όλα δείχνουν συνεργάστηκε άψογα με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, όλα αυτά τα χρόνια και αποφάσισε να συστρατευτεί μαζί στον αγώνα για τις επερχόμενες εκλογές. Έχει δώσει δείγματα γραφής και γι’ αυτό θεωρείται από τους γερούς παίχτες του ψηφοδελτίου.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr