Τελευταία Νέα

Σημαντική η συνεισφορά της και στο Μουσείο Παπανικολάου στην Κύμη

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και στα θέματα υγείας η καθηγήτρια αγγλικών και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το Φάνη Σπανό, Βάσω Ρόγκα, παραβρέθηκε στη σεμνή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου στην Κύμη, όπου η μουσειολόγος Ηλιάνα Ζιώγα παρουσίασε τι θα περιλαμβάνει αυτό το σύγχρονο Μουσείο που φιλοξενείται στην οικία του αειμνήστου ευεργέτη γιατρού Γεωργίου Ν. Παπανικολάου στην Κύμη.

Το Μουσείο το οποίο θα είναι επισκέψιμο για τα σχολεία προσαρμόζεται ανάλογα και δίνει στον μικρό επισκέπτη τη δυνατότητα να γίνει ένας μικρός ερευνητής γνωρίζοντας παράλληλα το έργο που πρόσφερε στην ανθρωπότητα ο Παπανικολάου και μέχρι σήμερα έχουν σωθεί εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Και επειδή από όλο τον κόσμο θα δέχεται επισκέψεις η κα Ρόγκα ανέλαβε τις μεταφράσεις στα αγγλικά, τα γαλλικά αλλά και σε άλλες γλώσσες, όπου κριθεί απαραίτητο για τις πληροφορίες του Μουσείου.

Ενός Μουσείου στην αγορά εξοπλιστικού υλικού συνδράμει με πάνω από 60.000€ η Περιφέρεια Στερεάς και ο Φάνης Σπανός με τον οποίο συμπορεύεται στις επερχόμενες εκλογές.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr