Τελευταία Νέα

Συνεχίζει δυναμικά ο Τσαπουρνιώτης!

Δήμαρχος «πρότυπο» ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης όλα αυτά τα χρόνια πάλεψε για να κάνει έργο στον τόπο του. Και κατάφερε ότι δεν είχαν κάνει άλλοι χρόνια πριν. Αξιοποίησε μελέτες που βρήκε στα συρτάρια αφού πρώτα τις επικαιροποίησε ενώ έτρεξε για εργαλεία χρηματοδότησης με τις πόρτες σε όλα τα Υπουργεία να είναι ανοιχτές όπως και στην Περιφέρεια.

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και παρά τις καταστροφές που έπληξαν το δήμο με αποκορύφωμα την μεγάλη πυρκαγιά στάθηκε όρθιος και συνέχισε να διεκδικεί λαμβάνοντας όσα περισσότερα μπορούσε για το δήμο του. Με πρόγραμμα, όραμα αλλά πάνω απ’ όλα μεράκι και αγάπη για τον τόπο του.

Διεκδίκησε και πήρε πολλά περισσότερα. Και σήμερα είναι περήφανος για όσα έχει κάνει δηλώνοντας ότι το πρόγραμμα του για μια ακόμα θητεία είναι κοστολογημένο και υλοποιήσιμο.

Έργο καθημερινό όλα αυτά τα χρόνια κανείς δε θα μπορούσε να χρεώσει στο Γιώργο Τσαπουρνιώτη «προεκλογικά» έργα για ψηφοθηρία. Ο ίδιος έχει αποδείξει εδώ και τέσσερα χρόνια ποιος είναι… Δήμαρχος των έργων και όχι των λόγων!

«Επισκευάζεται το Πνευματικό Κέντρο και το ιατρείο της Κοινότητας της Βλαχιάς!!! Συνεχίζουμε με την επισκευή του Δημοτικού Σχολείου του Κοτσικιά και του αγροτικού ιατρείου της Κερασιάς» έγραψε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, περήφανος πάντα για όσα κάνει για τον τόπο του.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 22:26

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr