Τελευταία Νέα

Μαργαρίτα Μέξη: Η απαστράπτουσα υποψήφια που σαρώνει!

Με άκρως αφοπλιστικό χαμόγελο η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κύμης-Αλιβερίου Μαργαρίτα Μέξη έρχεται να ταράξει τα νερά σε αυτές τις εκλογές αφού η δυναμική της σε συνδυασμό με την εμπειρία της στον Α βαθμό Αυτοδιοίκησης, της δίνουν τα bonus που χρειάζεται κάποιος για να εκλεγεί. Από τα δυνατά χαρτιά του συνδυασμού του Δημήτρη Θωμά, «οργώνει» για πολλοστή φορά όλο το δήμο και τυγχάνει της αποδοχής του κόσμου.

Από εκείνες που παρέμειναν στο πλευρό του δημάρχου όλα αυτά τα χρόνια και πάλευε σιωπηλά για τα προβλήματα του τόπου της. Κι επειδή αυτά τα προβλήματα οδηγούν σε αδιέξοδο το δήμο ήρθε η ώρα για την μεγάλη αλλαγή. Ειδικά μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τα 9εκ της ΔΕΥΑΚΑ που αφήνει «προίκα» ο απερχόμενος δήμαρχος στους δημότες, το θέμα του νερού που δε λύθηκε τα 10 χρόνια αυτά, θέματα της καθημερινότητας και έργα υποδομής που «πέταξαν» τα χρόνια που πέρασαν.

Η Μαργαρίτα Μέξη έρχεται έτοιμη να διεκδικήσει από την επόμενη μέρα αυτά που ο τόπος δεν είδε όλα αυτά τα χρόνια. Και ευελπιστεί στην αγαστή συνεργασία των συνυποψηφίων της στον ίδιο συνδυασμό οι οποίοι ο καθένας από το δικό του μετερίζι μπορούν να συμβάλουν στην πολυεπίπεδη ανάπτυξη του δήμου, με δήμαρχο το Δημήτρη Θωμά.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr