Τελευταία Νέα

Τον απολογισμό του παζαριού θα κάνει ο Κούκης στο επόμενο συμβούλιο-Θα μιλήσει και για ανταποδοτικά έργα στο Αυλωνάρι;

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Αυλώνος Γιάννης Κούκης δεσμεύτηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο να φέρει τον απολογισμό του παζαριού του Αυλωναρίου, στο επόμενο. Αν και υπάρχει αίτημα από την μείζονα αντιπολίτευση ο απολογισμός να είναι και για τα τελευταία τρία χρόνια λειτουργίας του παζαριού, εντούτοις ο αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε σε ότι αφορά το φετινό παζάρι, το οποίο γέμισε όπως κάθε χρόνο,  το ταμείο του δήμου με χιλιάδες ευρώ. Χωρίς μέχρι τώρα, να έχει διεκδικήσει το Αυλωνάρι αυτά που πρέπει να πάρει ανταποδοτικά πάντα, σε έργα που πρέπει άμεσα να γίνουν στο χωριό.

Έργα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών που δρουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Μεγάλη πληγή για το χωριό, οι δεκάδες λακκούβες στους δρόμους και στα γραφικά σοκάκια που θέτουν σε κίνδυνο καθημερινά τη ζωή πεζών, δικυκλιστών και οδηγών οχημάτων. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη με τη βροχή. Οι λακκούβες γεμίζουν νερό και δεν υπάρχει ορατότητα για να μπορέσει κανείς να τις αποφύγει.

Επίσης, θα πρέπει άμεσα να ανταποκριθεί ο δήμος και στο θέμα με την μελέτη που αφορά τον Ενετικό Πύργο στο Αυλωνάρι. Μία μελέτη που πρέπει να γίνει άμεσα για να μπορέσει στη συνέχεια να χρηματοδοτηθεί το έργο.

Επίσης, χρειάζεται εκπόνηση Μελέτης για την ανάδειξή του περιβάλλοντος χώρου του Βυζαντινού Ναού του Αγίου Δημητρίου, στο Χάνια, που αποτελεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομίας, σε μία περίοδο που δίνεται έμφαση στην τουριστική ανάπτυξη του Νομού από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στα Χάνια είναι επιτακτική η ανάγκη μελέτης για την ανάπλαση των πεζοδρομίων δεξιά και αριστερά του δρόμου καθώς επίσης και η φωταγώγηση της περιοχής.

Εκτός από τον απολογισμό,  θα περιμένουμε να δούμε και τα έργα που έχει να προτείνει για να γίνουν άμεσα στο Αυλωνάρι ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κούκης και που αποτελούν πάγιο αίτημα των κατοίκων του Αυλωναρίου εδώ και χρόνια. Για να δούμε…

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 14:36

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr