Τελευταία Νέα

Τους αποκάλεσε «φασίστες» και αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Δ.Σ Ερέτριας η Καραμπέτσου (βιντεο)

«Με αυτούς είστε. Φασίστες είστε» είπε η δημοτική σύμβουλος Ερέτριας, Ασημίνα Καραμπέτσου, προσβάλλοντας το δημοτικό συμβούλιο και αποχώρησε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ερέτριας την Τετάρτη το απόγευμα, με την δημοτική σύμβουλο Ασημίνα Καραμπέτσου να ενοχλείται από τα λεγόμενα του κ. Βελέντζα, ο οποίος ανέφερε αρχικά ό,τι στην καλύτερη παραλία της Αμαρύνθου, οι δημότες θα κάνουν μπάνιο μαζί με τους πρόσφυγες.  

Αποκάλεσε φασίστες τους παραβρισκόμενους και δεν έλεγε να σταματήσει να μιλάει η κα Καραμπέτσου παρά την παρατήρηση της Προέδρου Μαρίας Φουσέκα που προσπαθούσε να τη σταματήσει γιατί η τοποθέτηση της για τους πρόσφυγες, ήταν σα να έβγαζε πολιτικό λόγο.

«Το καταστατικό του κόμματος σας μιλάει για ένοπλη κατάληψη της εξουσίας. Μη μιλάτε εσείς για φασισμό …» είπε στη συνέχεια απευθυνόμενος στην κα Καραμπέτσου ο ανεξάρτητος βουλευτής Εύβοιας, Νίκος Μίχος.

«Ντροπή σας κα Καραμπέτσου. Δεν έχετε μάθει να σέβεστε» είπε στην κα Καραμπέτσου και η δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ, λίγο πριν εκείνη αποχωρήσει από την αίθουσα.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 01:37

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr