Τελευταία Νέα

Με γνώμονα το συμφέρον του τόπου του…

Ανιδιοτελής είναι η προσφορά του επιχειρηματία και υποψήφιου Προέδρου για τη ΔΕΕΠ(ΝΟΔΕ), Δημήτρη Κωνσταντίνου, ο οποίος εργάζεται εδώ και χρόνια με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, όπως λένε και όσοι τον γνωρίζουν από κοντά.

Προτάσεις για τα οικονομικά, πολλές φορές εκφράστηκαν δημόσια από τον ίδιο στις συνεδριάσεις του Επιμελητήριου. Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα κάποιες εξ αυτών, που αφορούσαν τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όλοι στην παρουσίαση που έκανε ο κ. Κωνσταντίνου, για τη δημιουργία νέας μαρίνας από την Παλαιά Γέφυρα έως την Υψηλή Γέφυρα. Ένα PROJECT που συμπεριλαμβάνει εκτός της μαρίνας, υδατοδρόμιο και παρκινγκ στην είσοδο της πόλης και εκπονήθηκε με δικά του έξοδα και που έχει γνωστοποιήσει σε όλους τους φορείς της Εύβοιας και σε διάφορα υπουργεία προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά.

Επίσης, σημαντικός ο ρόλος του, στην ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού όλα τα χρόνια. Στόχος του κ. Κωνσταντίνου, μέσα από αυτό, να επισκεφθεί το Νομό, κόσμος από όλη την Ελλάδα. Συμβάλλοντας στην στήριξη της τοπικής οικονομίας. Οι αναβάσεις Ριτσώνας και Κύμης, το Μαύρο Ρόδο, κ.α γεγονότα μηχανοκίνητου αθλητισμού διοργανώθηκαν από την εταιρία του Δημήτρη Κωνσταντίνου.

Από την πρώτη στιγμή πρόσφατα, μετά την καταστροφική πυρκαγιά στη Β. Εύβοια, με αμείωτο ενδιαφέρον στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει τους πυρόπληκτους με κάθε τρόπο.

Και έχει ανάγκη ο κόσμος από ανθρώπους πατριώτες, που στηρίζουν τον τόπο τους και οραματίζονται το μέλλον του, σχεδιάζοντας και πιέζοντας να γίνει κάτι.

Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κωνσταντίνου στη ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ), έχουν δει θετικά όσοι τον γνωρίζουν. Γιατί η Νομαρχιακή έχει ουσιαστικό ρόλο, και πρέπει αυτοί που θα ασχοληθούν να μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 14:01

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr