Τελευταία Νέα

Η Σοφία Νικολάου δυσκολεύει τους «πολιτικούς» της αντιπάλους τελευταία…

Χωρίς να ασχολείται η ίδια με το τι κάνουν οι συνυποψήφιοι της της Ν.Δ στην Εύβοια, η Σοφία Νικολάου, έχοντας χαράξει λαμπρή πορεία, συνεχίζει τον αγώνα της σεβόμενη τους πολιτικούς της αντιπάλους. Στην ίδια γραμμή και ο Καθηγητής ιατρος Σπύρος Πνευματικός. Ωστόσο, ανησυχία έχει προκαλέσει στα στρατόπεδα του Υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου και του Θανάση Ζεμπίλη.

Ο Υφυπουργός «συνελήφθη» παρουσία τρίτων, να μιλάει απρεπώς για την συνυποψήφια του σε εκδήλωση πέριξ της Χαλκίδας, φτάνοντας σε σημείο να ζητήσει να κάτσει μόνος του, με τον αστυνομικό που είχε μαζί του σε άλλο τραπέζι!

Όσο για το Θανάση Ζεμπίλη, πληροφορίες αναφέρουν ότι το γεγονός ότι δημοσκοπήσεις φέρουν μεγαλύτερα ποσοστά στη Σοφία Νικολάου, έχει προκαλέσει πανικό που τρέχει να παραπονεθεί ακόμα και σε στελέχη της Ν.Δ στο Μαξίμου, γιατί συμπεριέλαβαν την κα Νικολάου στο ψηφοδέλτιο! Αδιέξοδο; Καθώς είναι προσωπική επιλογή Μητσοτάκη, η κα Νικολάου. Αναμενόμενο θα έλεγε κανείς…

Για να δούμε που θα βγει το σκληρό πρέσινγκ των δύο αντρών στη μοναδική προς το παρόν υποψήφια γυναίκα με τη Ν.Δ στο Νομό. Καθώς: Μία γυναίκα…δύο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 00:08

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr